Az MTV Video Music Awards legmerészebb fellépőruhái
A zenetévé éves díjátadó gálája, a Video Music Awards mindig bővelkedik botrányos szettekben.

Dia

 	Lady GaGa 	Az amerikai popdíva 2008-as The Fame című lemeze óta kirobbanthatatlan a zenei listák éléről, sőt, a díjátadókon is rendszeresen tarol. Stílusgazdag zenéje mellett csak őrült kosztümjei színesebbek, a 2010-es VMA-gálán például ezzel a húscafat-hatású, extravagáns estélyivel sokkolt. 	Kapcsolódó cikk: 	Jól meglepte a fotósokat! Lady GaGa alsóneműben fogadta tini rajongóit »

Lady GaGa

Az amerikai popdíva 2008-as The Fame című lemeze óta kirobbanthatatlan a zenei listák éléről, sőt, a díjátadókon is rendszeresen tarol. Stílusgazdag zenéje mellett csak őrült kosztümjei színesebbek, a 2010-es VMA-gálán például ezzel a húscafat-hatású, extravagáns estélyivel sokkolt.

Kapcsolódó cikk:
Jól meglepte a fotósokat! Lady GaGa alsóneműben fogadta tini rajongóit »

Dia

 	Britney Spears 	A szebb napokat is látott Britney Spears fénykorában az MTV díjátadóiról és a Grammy-gálákról is díjesővel tért haza. A szakma és a közönség szeretetét a dögös popénekesnő látványos előadással és sokat mutató fellépruhákkal hálálta meg. A 2007-es Las Vegas-i VMA-gálán például szexis, fekete alsóneműben lépett színpadra.

Britney Spears

A szebb napokat is látott Britney Spears fénykorában az MTV díjátadóiról és a Grammy-gálákról is díjesővel tért haza. A szakma és a közönség szeretetét a dögös popénekesnő látványos előadással és sokat mutató fellépruhákkal hálálta meg. A 2007-es Las Vegas-i VMA-gálán például szexis, fekete alsóneműben lépett színpadra.

Dia

 	Christina Aguilera 	Christina Aguilera zenei karrierje jelenleg mélypoton van, de nem volt ez mindig így. Sőt, Lady GaGa előtt ő volt a zenei gálák és vörös szőnyeges felvonulások legfőbb attrakciója - a 2003-as VMA-gálán például egy pink tollakból készített Roberto Cavalli-ruhában keltett feltűnést. 	Kapcsolódó cikk: 	Dundin is bevállalta! Christina Aguilera szemérmetlenül sokat mutatott magából »

Christina Aguilera

Christina Aguilera zenei karrierje jelenleg mélypoton van, de nem volt ez mindig így. Sőt, Lady GaGa előtt ő volt a zenei gálák és vörös szőnyeges felvonulások legfőbb attrakciója - a 2003-as VMA-gálán például egy pink tollakból készített Roberto Cavalli-ruhában keltett feltűnést.

Kapcsolódó cikk:
Dundin is bevállalta! Christina Aguilera szemérmetlenül sokat mutatott magából »

Dia

 	Rihanna 	Ha azt hiszed, hogy a barbadosi szépség csak mostanában kapott rá a különösen extravagáns és felettébb merész szettekre, íme, a bizonyíték, hogy az r'n'b rosszkislánya már három évvel ezelőtt is épp eléggé provokatív volt. A 2008-as VMA közönségének tátva maradt a szája a frissen stílust váltott énekesnő megjelenésétől. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Grammy-gála legdögösebb sztárjai »

Rihanna

Ha azt hiszed, hogy a barbadosi szépség csak mostanában kapott rá a különösen extravagáns és felettébb merész szettekre, íme, a bizonyíték, hogy az r'n'b rosszkislánya már három évvel ezelőtt is épp eléggé provokatív volt. A 2008-as VMA közönségének tátva maradt a szája a frissen stílust váltott énekesnő megjelenésétől.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Grammy-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Cher 	Cher 60 fölött még mindig kamaszos merészséggel jelenik meg a vörös szőnyegen, erről a 2010-es Video Music Awards nézői is megbizonyosodhattak. A magamutogató díva fekete, áttetsző dressze alig takart valamit a testéből, még a flitterekkkel díszített provokatív szerelés az énekesnő legvadabb korszakát idézte.

Cher

Cher 60 fölött még mindig kamaszos merészséggel jelenik meg a vörös szőnyegen, erről a 2010-es Video Music Awards nézői is megbizonyosodhattak. A magamutogató díva fekete, áttetsző dressze alig takart valamit a testéből, még a flitterekkkel díszített provokatív szerelés az énekesnő legvadabb korszakát idézte.

Dia

	Eva Longoria	Nem túlzás azt állítani, hogy az MTV Video Music Awards magamutogatásban és meztelenkedésben túlszúrnyal szinte minden gálát, a 2005-ös VMA-gálán például még a műsorvezető is ledobta a textilt. Mindenkit meglepett, amikor a sorozatsztár Eva Longoria egy szál fürdőruhában lépett a színpadra, igaz, a gálát a floridai Miamiban rendezték, úgyhogy falatnyi fellépőruhája tulajdonképpen passzolt a déli klímához.

Eva Longoria

Nem túlzás azt állítani, hogy az MTV Video Music Awards magamutogatásban és meztelenkedésben túlszúrnyal szinte minden gálát, a 2005-ös VMA-gálán például még a műsorvezető is ledobta a textilt. Mindenkit meglepett, amikor a sorozatsztár Eva Longoria egy szál fürdőruhában lépett a színpadra, igaz, a gálát a floridai Miamiban rendezték, úgyhogy falatnyi fellépőruhája tulajdonképpen passzolt a déli klímához.

Dia

	Paris Hilton	A Hilton-örökösnő 2004-ben Heiress Records néven lemezkiadót alapított, ahol első körben rögtön saját lemezét jelentette meg. Bár Paris popelőadói pályafutása csúfos kudarccal ért véget, az az évi VMA-gálán azért felvonult. Mivel hangjával nem tudta felhívni magár a figyelmet, bevetette női bájait: mindenki megrökönyödésére gyakorlatilag meztelenül jelent meg a vörös szőnyegen.

Paris Hilton

A Hilton-örökösnő 2004-ben Heiress Records néven lemezkiadót alapított, ahol első körben rögtön saját lemezét jelentette meg. Bár Paris popelőadói pályafutása csúfos kudarccal ért véget, az az évi VMA-gálán azért felvonult. Mivel hangjával nem tudta felhívni magár a figyelmet, bevetette női bájait: mindenki megrökönyödésére gyakorlatilag meztelenül jelent meg a vörös szőnyegen.

Dia

 	Selena Gomez 	A 2011-es VMA legnagyobb meglepetésével az egykori Disney-üdvöske, Selena Gomez szolgált, a 19 éves sztár ugyanis talpig fekete csipkében, csábos kokottként pózolt a vörös szőnyegen. Feltűnően kihívó ruhája valószínűleg barátjának, Justin Biebernek szólt. A szerelmes kamasz bizonyára igen, a rajongó tinilányok szülei viszont cseppet nem díjazták a mindig szolid tinisztár merész fellépőruháját. 	Kapcsolódó cikk: 	Még 20 éves sincs! Selena Gomez flitteres ruhája nem sokat takart bájaiból »

Selena Gomez

A 2011-es VMA legnagyobb meglepetésével az egykori Disney-üdvöske, Selena Gomez szolgált, a 19 éves sztár ugyanis talpig fekete csipkében, csábos kokottként pózolt a vörös szőnyegen. Feltűnően kihívó ruhája valószínűleg barátjának, Justin Biebernek szólt. A szerelmes kamasz bizonyára igen, a rajongó tinilányok szülei viszont cseppet nem díjazták a mindig szolid tinisztár merész fellépőruháját.

Kapcsolódó cikk:
Még 20 éves sincs! Selena Gomez flitteres ruhája nem sokat takart bájaiból »

Dia

 	Katy Perry 	A dögös amerikai énekesnő se megy a szomszédba egy kis őrültségért. A 2011-es VMA-díjátadón például négy különféle őrült fellépőruhát is felvonultatott, hol hanglemezzel, hol sárga kockával a fején jelent meg. A popsztár egyébként Firework című vidójával díjat is nyert, ami félig magyar dicsőség is, hiszen Katy az Év Videóját itt nálunk, a Budai Várban forgatta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Katy Perry legarcpirítóbb szerelései »

Katy Perry

A dögös amerikai énekesnő se megy a szomszédba egy kis őrültségért. A 2011-es VMA-díjátadón például négy különféle őrült fellépőruhát is felvonultatott, hol hanglemezzel, hol sárga kockával a fején jelent meg. A popsztár egyébként Firework című vidójával díjat is nyert, ami félig magyar dicsőség is, hiszen Katy az Év Videóját itt nálunk, a Budai Várban forgatta.

Kapcsolódó képgaléria:
Katy Perry legarcpirítóbb szerelései »

Ezt is szeretjük
Fotó: