Ő volt a legszebb nő a Dallasban! Azóta csúnyán szétszabatta arcát Victoria Principal
Victoria Principal ma ünnepli 65. születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az már lenni szokott, a Dallas című sorozatban is ügyeltek arra, hogy a nézők ne csak remek sztorikat, de gyönyörű szereplőket is lássanak epizódról epizódra.

Különösen a férfinézők örülhettek, hiszen mindenki találhatott magának olyan karaktert, aki megfelelt az ízlésének: aki a szőke, dúskeblű szépségekre bukott, megkapta Lucyt, aki a zaklatott, dögös nőre, annak ott volt Samantha - aki pedig a bűbájos, jófeleség-típusra, az bámulhatta Pamelát.

Ma 65 éves Victoria Principal

A 65. születésnapját ma ünneplő Victoria Principal 28 éves volt, amikor 1978-ban képernyőre került a Dallasszal, és a közönség egyből megszerette Bobby kedves feleségét.

Pedig előtte néhány évvel már úgy döntött, nem érdekli a színészet, és vissza is vonult egy időre.

Végül Pamela szerepével ismerte meg a világ, ezt követően nem is nyújtott semmi maradandót, 2001-ben állt utoljára a kamerák elé a Titans című sorozatban, még a Dallas újjáélesztett változatában sem szerepelt.

Megalapította viszont a Victoria Principal Productions kozmetikai cégét, ami bőrápolási termékekkel foglalkozik, ezzel kapcsolatban három könyvet is írt.

Azt mondja, nem plasztikáztat

Érdekesség, hogy a színésznő, akinek második férje egy plasztikai sebész volt, határozottan elutasítja a szépészeti beavatkozásokat - holott az arcát elnézve nemegyszer fekhetett már kés alá.

2014 októberében fotózta le egy rajongója, és feltette a rajongói Twitterre

- Mindig elszomorít, ha azt látom, hogy a nők mindenfélét elkövetnek, csak hogy fiatalabbnak tűnjenek, ahelyett, hogy elfogadnák önmagukat. Bevallom, engem nem zavar az öregedés, és bár érzem, hogy a bőröm már nem a régi, szerintem illenek hozzám a ráncok - mondta korábban.

A Dallas szereplői most

Nézd meg, mennyit változott a sorozat óta Samantha, Lucy és a többiek!

Ezt is szeretjük