Meglepő fotó! Átlagos anyukának álcázta magát Victoria Beckham
A mindig trendi futballistafeleség kivételesen szakadt farmerban és strandpapucsban lófrált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckhamtől már megszoktuk, hogy soha egy jottányit sem enged a luxusból. Még ha csak a boltba ugrik is le, kötelező nála a tízcentis sarkú körömcipő, a köldökig kivágott felső és a méregdrága retikül.

A 36 éves focistafeleség mindig is megszállottja volt a divatos holmiknak, sőt, amióta ő maga is divattervezővé avanzsált, mintha még kínosabban ügyelne megjelenésére.

Átlagos anyuka is tud lenni

Ezúttal azonban a sztármami otthon hagyta a dívaszerelést, és egyszerű rongyos farmerban, flipflop papucsban slattyogott el fiaival, a 11 éves Brooklynnal és ötéves Cruzzal, hogy megnézzék a harmadik gyerkőc, Romeo szombat délutáni baseballmeccsét Los Angelesben.

A háromgyerekes sztár évekkel ezelőtt egy talkshow-ban azt nyilatkozta, hogy soha nem hord lapos cipőt, mert az nem előnyös 163 centis magasságához.

Szerencsére azóta megjött az esze, és nem fél felvenni lazább szerelést se. Akárhogy is, jó őt néha hús-vér anyukaként látni, nem pedig legfrissebb kollekciójának sétáló próbababájaként.

Autósülést is tervez

Július óta egyébként a sztár már nemcsak ruhákat tervez, hanem autóülést is, nemrég ugyanis aláírt egy szerződést a brit Land Rover céggel, mely szerint a sikkes Victoria segít kialakítani legújabb luxuskupéjuk, a Range Rover Evoque belső terét.

Míg az asszony a fiúkkal töltötte a hétvégét, szexis férjura csapatával, az L.A. Galaxyval edzett a rekkenő hőségben, a város túlsó felén. A 35 éves focista a nyári futballvébés fiaskó után - nem elég, hogy megsérült, még válogatottja is lebőgött - visszatért az Egyesült Államokba.

A felkészülési meccsek után pedig már meg is kezdte a bajnokságot, sőt, önmagukhoz képest elég jól teljesítenek, hiszen eddig vezetik a nyugati parti listát.

Ezt is szeretjük