Victoria Beckham keble napról napra kisebb
Victoria Beckham melle egykor szilikontól dagadt, de mára a kis méretet részesíti előnyben a focistafeleség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy minden sztár, Victoria Beckham is bizonyára tisztában van azzal, a showbizniszben bárki egyik napról a másikra a legmagasabb csúcsról a legmélyebb árokba zuhanhat. Bár az egyszer fent, egyszer lent szabály a Beckham házaspárra mintha nem nagyon lenne érvényes, hiszen amióta együtt vannak, sikert sikerre halmoznak.

Mindenesetre egyvalami mégiscsak eljutott a fentről a lentre: mégpedig a 34 éves focistafeleség melle. Hivatalosan ugyan sosem erősítette meg, a fotói alapján azonban feltételezhető, hogy az ex-Spice Girl először 1999-ben nagyobbíttatott keblein.

Lufi helyett fagyigombóc

Ugyanis a korábbi szerény A méretről hirtelen lufiszerű E méretre váltott, a különbség pedig szemmel látható az akkor készült felvételeken. Ráadásul Beckham asszonyság abban az időben igyekezett is mind jobban hangsúlyozni a lufiszerű cickókat. Ennek ellenére 2003-ban azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy minden egyes porcikája természetes, ami elég nehezen hihető.

Akárhogy is, mostanság ismét visszafogja magát mell-fronton, aminek talán az is oka lehet, hogy végre megszabadult a szilikonbetétektől. Elég csak elnézni a néhány napja készült fotókat, melyeken a sztármami éppen moziba vitte fiait A hercegnő és a béka mesefilmre. Az egykor méretes halmok helyén már szinte alig látható valami kis dudor, akárcsak a Spice Girls-ös időkben. És be kell valljuk, Beckhamné sokkal kellemesebb látványt nyújt így, mint az álláig polcolt műmellekkel.

A pozitív gondolkodás a titok

Victoria Beckham egyébként nemcsak ciciügyileg mutat valami újat, hanem munkafronton is, a divattervezés mellett ugyanis belekóstolt a zsűrizésbe.

Nemrég meghívták az American Idol tehetségkutatóba vendégítésznek, Simon Cowell, Randy Jackson és Kara DioGuardi mellé. A hírek szerint a sztáron látszott, hogy rendkívüli módon izgul, ugyanakkor igyekezett a jelentkezőket inkább biztatni, mintsem lehúzni teljesítményüket.

- Nagyon, nagyon ideges voltam, mert semmiképpen sem akartam beletaposni a versenyzők álmaiba. Igazából pozitív személyiségnek tartom magam, és hiszek a jó energiákban. Így aztán mindig próbáltam valami jót is mondani nekik, még ha úgy is éreztem, hogy teljesen rossz volt valaki, legalább a cipőjét megdicsértem – nyilatkozta.
Ezt is szeretjük