Iszonyú csúnyát villantott Victoria Beckham

Victoria Beckhamet a minap nyitott cipőben kapták le, a látvány pedig minden volt, csak nem szexisnek mondható.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem lenne Victoria Beckham, valószínűleg sokkal kevesebb nő tipegne tűsarkakon a világban. Ám mivel a manapság divatguruként tetszelgő egykori Spice Girl imádattal hordja a 15 centi magas sarokkal bíró dizájnertopánkákat, virágzik a biznisz.

Ronda bütyök itt, árulkodó ragtapasz ott - nem lesz ennek jó vége

Arról azonban a legtöbben elfeledkeznek, hogy bizony súlyos árat kell fizetniük az extra magasságért. Az olyan cipellőkben, mint amilyet például a Christian Louboutin gyárt, a láb jóformán összenyomorodik, melynek előbb-utóbb a túlságosan hiú hölgy látja kárát.

Szenved a szépségért

Mint történt ez Beckhamné asszony esetében is, akinek állítólag már olyan fájdalmai vannak, hogy orvosai a mielőbbi műtétet sürgetik. Amint az a szandálos képen látható, a 35 éves sztármami jókora bütyköt növesztett az egészségtelen, bár kétségkívül tetszetős cipők hordásával - és az égető-szúró érzés már akkor is kínozza, ha éppen otthonában tartózkodik, mezítláb.

Hogy mégis mi tartja akkor vissza a rutinoperációtól? Nos, természetesen mérhetetlen hiúsága. Akkor ugyanis legalább két hónapig szigorúan tilos lenne magassarkút hordania - aminek még a gondolatába is beleborzong.

Ki akar tűnni

- Egyszerűen gyűlölöm a balerinacipőket. Nem is tudok járni bennük. Szerintem egyedül a színpadon mutatnak jól, a balett-táncosok lábán. De hát mit tegyek, én a magassarkúért vagyok oda - vallotta a sztár.

Ismerősei szerint azonban nemcsak ez a baj. Egyesek azt feltételezik, Victoria Beckham egyszerűen attól fél, hogy romba dönti az önmagáról kialakított képet, melyhez a dizájnergöncök mellett a lehetetlen cipők is hozzátartoznak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Akárhogy is, egyszer csak döntenie kell, mi a fontos - de lehetőleg addig, amíg még nem súlyos a baj.

Ezt is szeretjük