A kórosan sovány Victoria Beckham bordái szinte átfúrják a bőrét
Victoria Beckham saját bevallása szerint nem küzd étkezési zavarral, ám ezt nehéz elhinni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckhamet a hétvégén örökítették meg Los Angeles-i otthona közelében. A 35 éves brit híresség alaposan megdöbbentette a közvéleményt megjelenésével - az egykori Spice Girl ugyanis aggasztóan lefogyott az elmúlt hónapok során, sőt, talán még sosem volt ilyen vékony.

Korábban műmellei elterelték a figyelmet soványságáról

Éppen ezért nehéz megérteni, hogy Victoria miért egy mélyen kivágott felsőt vett fel aznap este, amely láthatóvá tette csontvázzá aszalódott testét, valamint bordáit, amelyek szinte kiszúrták mellkasát.

- Vajon miért viselt Posh ilyen kabátot, amelyben bárki szemügyre vehette, hogy milyen pálcikavékony lett? Egyáltalán nem volt vonzó a megjelenése, arról nem is beszélve, hogy ez biztosan nem állja útját azoknak a szóbeszédeknek, hogy mennyire egészségtelenül sovány - nyilatkozta a Daily Mailnek egy szemtanú.

Csontváz Spice volt a gúnyneve

Beckhamné feltűnően alacsony testsúlya először tíz évvel ezelőtt szúrt szemet a rajongóknak, akiktől akkor a Skeletal Spice - vagyis Csontváz Spice - gúnynevet kapta. A helyzet pedig azóta sem javult, a világhírű énekesnő alakját ugyanis a karcsú helyett már sokkal inkább a csontsovány jelzővel illethetnénk.

Victoria Beckham saját elmondása szerint három gyerek, valamint a feszített munkatempó mellett egyszerűen képtelen némi súlyt magára szedni. Nem véletlen, hogy sokan szóvá teszik az újabban sikeres divattervezőként tevékenykedő sztárhölgy anorexiagyanús alakját.

Szerinte nincsen étkezési zavara

Ő maga csak annyit nyilatkozott, hogy a Spice Girls idején csak a közelébe került az étkezési zavarnak, ilyen jellegű problémái pedig sosem voltak. Megítélésének az sem tett túl jót, hogy Victoria - akit nemrég beválasztottak az American Idol zsűrijébe - kiállt azon divattervezők mellett, akik csontsovány modelleket küldenek a kifutóra új kollekcióik bemutatóján.

- Ezen lányok többsége természetesen vékony.

Nem hiszem, hogy azért kellene diszkriminálni valakit, mert túlságosan sovány, túlságosan kerek, vagy legyen bármilyen is - nyilatkozta David Beckham felesége a The View című talkshow-ban.
Ezt is szeretjük