Szilikonmellű divatdiktátor
Victoria Beckham 2007-es éve
Posh Spice megítélése nem egyértelmű. Listánk 6. legkeresettebb sztárjának 2007-es éve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria a kilencvenes évek egyik legsikeresebb lányzenekarának, a Spice Girlsnek volt a tagja, és a csapat Posh Spice-jaként lett ismert – azonban ez a népszerűség közel sem fogható ahhoz, amit most él meg David Beckham feleségeként.

Reklám, kapcsolat

A popénekes és a sztárfutballista Nagy-Britannia egyik álompárja lett, a sajtó és a rajongók eleinte tenyerükön hordozták őket. Victoria jól mérte fel a kapcsolat reklámértékét, és remekül saját ambíciói szolgálatába állította ezt. Népszerű férjével három közös gyermekük született, Brooklyn, Romeo és Cruz.

A pár kapcsolata óriási szerelemmel kezdődött: első fiuk megszületése után pár hónappal oltár elé vezette David Victoriát, majd 2002-ben újabb gyermekük született. Mikor Beckham a Real Madridhoz igazolt, az asszony otthon maradt – egészen addig, amíg tele nem lett a bulvársajtó David félrelépéseinek történetével.

A pár a pletykák ellenére továbbra is együtt maradt, azonban Victoria elkezdte módszeresen átalakíttatni testét. Melleibe implantátumot tetetett, és jelentős fogyókúrába kezdett, ezzel beállva a csontkollekciók hosszú sorába. Minden héten másik frizurával és külsővel lepte meg ezután Victoria a közvéleményt, azt a látszatot keltve, mintha folyamatosan önmagát keresné.

2005 elején a házasságuk rendbejövetelének jeleként megszületett harmadik közös gyermekük, akit Cruznak neveztek el. Victoria álma ezúttal sem valósult meg, hisz nagyon szeretett volna már kislányt szülni.

Szilikon, költözés, szilikon

Victoriának igen mozgalmas év van a háta mögött, hiszen férjével átköltöztek Los Angelesbe, ahova David leszerződött focizni, Victoria egykori lánycsapata pedig egy világkörüli turné erejéig újra összeállt.

A költözést egy dokumentumfilm is megörökítette, bár a kritikák nem nyújthattak nagy örömöt Posh Spice-nak: őt önimádónak és unalmasnak, a filmet pedig förtelmesnek minősítették. Victoriánál a január egy új élet kezdetét is jelentette: nagyobb implantátumokat rakatott mellébe, mert úgy gondolta, hogy az előző pár nem volt megfelelő nagyságú.

A hónap végére férje eldöntötte, hogy elhagyja a Real Madrid együttesét, és nyáron Los Angelesbe igazol át a Galaxy nevű csapathoz. A költözés persze nagy hajcihővel járt, de végre Victoria eljutott oda, ahova mindig is vágyott: a hollywoodi társaságba. Hogy férje karrierjének jót tett-e a rémesen gyenge Galaxybe való igazolás, az már erősen kétséges…

Költözésük után Victoria nem nagyon találta a helyét, és a munkába menekült. Az énekesnőnek így pont kapóra jött a Spice Girls összeállásának ötlete, és vadul belevetette magát a tervezésbe: divatdiktátorként személyesen felügyelte a fellépőruhák kiválasztását, és nem mellékesen folyamatosan társai idegeire ment eközben.

Az énekhangjáról sosem nevezetes Victoria intenzív gyakorlással készült a visszatérésre, amely eddig meglehetősen sikeresnek bizonyult, bár a turné mellé kiadott Greatest Hits album nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Mivel férjének véget ért a labdarúgó-szezon, az egész család együtt lehet a turnén, és ha a pletykák beigazolódnak, egy rejtett szereplő is velük van: újabban ugyanis egyre több helyről röppen föl az a hír, hogy Victoria várandós negyedik gyermekükkel.

Évét végül keretes szerkezetbe zárta az énekesnő: ami januárban bekerült, az decemberben már repült is – mármint a szilikon Victoria melléből. Posh Spice így szinte ugyanolyan kinézettel zárta 2007-et, mint ahogy kezdte azt – kérdés, hogy a People által az Év Divatdiktátorának választott sztár jövőre mit talál ki.

Ezt is szeretjük