Victoria Beckham és újdonsült menye ki nem állhatják egymást: emiatt fajultak el a dolgok köztük

Victoria Beckham és Nicola Peltz kapcsolatára hidegháborús állapot a jellemző.

Victoria Beckham és Nicola Peltz kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn áprilisban vette feleségül kedvesét, Nicola Peltz színésznőt.

Bár az esküvői fotókon nem látszott, hogy bármilyen konfliktus lenne a családban, ám a Page Six informátora szerint ez nincs teljesen így. Peltz és híres anyósa között hidegháborús helyzet állt elő.

Victoria Beckham és Nicola Peltz kapcsolata

A 27 éves színésznő alig pár hónapja a család tagja, de máris azt rebesgetik róla a madarak, hogy nem jön ki túl jól Victoria Beckhammel.

GettyImages-1344317041
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

- Ki nem állhatják egymást, és nem is kommunikálnak egymással. Az esküvőre való felkészülés borzalmas volt - magyarázta a forrás.

A New York-i milliárdos üzletember, Nelson Peltz lánya nem akarta a nagy napját Victoria Beckhammel együtt megszervezni.

- Nem szerette volna, ha ő is részt vett volna a szervezésben, semmiről sem informálta Victoriát. Minimális volt a kommunikáció köztük.

GettyImages-1346613935
Fotó: Craig Barritt / Getty Images Hungary

A bennfentes elmondta, David Beckham felesége próbálta szívélyesen befogadni közéjük az új családtagot, és a jót kereste a menyében, azonban Peltz ridegsége csak megnehezítette a dolgát. Sajnos a rossz viszony odáig fajult, hogy ez rányomta a bélyegét a Brooklyn fiával való kapcsolatára is.

- Az elmúlt hónapokban csak keveset beszéltek Brooklynnal.

Az informátor szerint Nicola azért pikkel az anyósára, mert féltékeny rá. Az sem tetszett neki, hogy az esküvőjük idején Victoriára ugyanakkora figyelem hárult, mint rá. 

Victoria és David Beckham lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Victoria és David Beckham lányából bájos kiskamasz lett: a 11 éves Harpernek gyönyörű, hosszú haja van

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük