Victoria Beckham merészen kivágott ruhájára kapott hideget-meleget: elárasztották az Instáját a kommentek

Victoria Beckham nem mindennapi kreációja nagyon megosztotta a kommentelőket.

victoria-beckham-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham 2008-ban alapította meg a saját magáról elnevezett divatmárkáját, 2019-ben pedig létrehozta a Victoria Beckham Beauty cégét is.

Instagram-oldala csak úgy bővelkedik a saját márkás ruháinak és termékeinek fotóitól. Ezeken kívül előszeretettel tesz még közzé szexi, bevállalós tartalmakat, amelyeken a rajongók csak ámulnak.

Victoria Beckham kivágott ruhában

A közösségi oldalán megosztott fényképén egy földig érő, nem mindennapi estélyiben csodálhatjuk meg. Egyenesen a medence partjáról jelentkezett be, a háttérben lévő pálmafák kiemelik a saját márkás ruhájának extravagáns színeit. A tengerkék és rikító narancssárga ruhaköltemény merészsége leginkább abban rejlett, hogy a hátánál teljesen kivágott volt.

„Csak pihengetek itt a medence körül ebben a kellemes kis darabban. Már elérhető a Victoria Beckham oldalán!” - írta a posztja alá Victoria Beckham, a kommentek pedig pár pillanat múlva már el is kezdtek záporozni.

Akadt olyan kommentelő, aki szerint igencsak túlzásba esett ezzel a kreációval, míg mások szerint úgy festett, mintha egy jókora függönybe csavarták volna.

„Szerintem úgy nézel ki egy kicsit, mint Wonder Woman! Nem biztos, hogy most értem a ruha mondanivalóját és lényegiségét. Teljesen mellélőttél!”

„Hát, elég furcsa ízlésed van. Úgy nézel ki, mintha a nagyim kék függönyébe csavartak volna bele. Nagyon szeretem a kollekciódat, de ez most igazi bukásnak tűnik.”

„Szerintem nem olyan rossz, én szívesen magamra ölteném, ha olyan tökéletes modellalkatom lenne, mint neked!” - dicsérte egy rajongója. 

Nézd meg Jennifer Aniston legszebb estélyi ruháit!

Mutatjuk, milyen estélyi ruhákban tündökölt Jennifer Aniston az utóbbi néhány évben.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük