A 48 éves Victoria Beckham melltartóban és miniszoknyában pózolt: dögös címlapfotó készült róla

Victoria Beckham bevállalós címlapfotózást vállalt be.

victoria-beckham-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham a Grazia magazinnak adott interjút, a beszélgetés mellett friss fotókat is készítettek a divattervezőről.

A képeket Boo George fényképész készítette róla, a végeredmény pedig elég dögösre sikerült. A Spice Girls egykori tagja szexi szerelésben pózolt.

Victoria Beckham címlapfotója

Victoria Beckham melltartóban és miniszoknyában állt a kamera elé, Luke Day stylist ráadott még egy blézert, illetve nyuszifüleket is. A végeredményt agyondicsérték Instagramon a rajongók, többen írták, hogy a négygyerekes anya mennyire dögös és vagány.

victoria beckham címlapja
Fotó: Grazia

A divatlapnak adott interjújában kifejtette, hogy sokat változott az elmúlt években a szépségideál. A '90-es és a 2000-es években még a nádszálkarcsú nők testét tartották az etalonnak, ám az elmúlt években ez már nincs így.

- Ódivatú viselkedés, ha valaki nagyon vékony akar lenni. Szerintem manapság a nők egészséges és gömbölyded formákat szeretnének. Szeretnék, ha lenne mellük és popsijuk. Minél gömbölyűbb vagy, annál jobban néznek ki rajtad a VB Body ruháim (Victoria Beckham új kollekciója - a szerk.) - fogalmazta.

Felszabadítónak és inspirálónak tartja a husisabb nők hozzáállását és stílusát.

- Rengeteg nagyon kerekded idomú nő van Miamiban, és annyira büszkék magukra, érted? Végigsétálnak a strandon úgy, hogy alig viselnek valami ruhát, és fantasztikusan néznek ki. Olyan magabiztosan megmutatják a testüket. Mind a hozzáállásukat, mind a stílusukat nagyon felszabadítónak találom. Anyaként pedig megszerettem annak tényét, hogy Harper olyan nők közelében lehet, akik büszkék a kerek idomaikra, és imádják a külsejüket.

A divatiparban eltöltött évek alatt egyre kevésbé érezte magát szexinek, ám az elmúlt időszakban sok időt töltött családjával Miamiban, ami arra inspirálta, hogy újra felfedezze nőiességét. Az alakján is sokat dolgozik, bevallotta, régen tartott a súlyzós és erősítő edzésektől, ám rájött, hogy így könnyen tudja formálni az alakját. Hetente öt-hat alkalommal edz, a változatosságra törekszik, így mindig más testrészét dolgoztatja meg. Az odafigyelésnek köszönhetően sokkal tónusosabbá vált az alakja.

Victoria Beckham lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Harper Seven Beckham friss képeit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük