A Beckham házaspárt egyre durvább kommentekkel árasztják el: ezért akadtak ki rájuk az angolok
A britek nagyon begurultak Victoria Beckham legutóbbi húzása miatt.

david és victoria beckham cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas felháborodást keltett Angliában az, hogy a koronavírus idejére Victoria Beckham összesen harminc dolgozóját küldte el fizetés nélküli szabadságra annak érdekében, hogy ne érje több anyagi kár a vállalkozását, ami eddig is veszteségesen működött. A brit kormány segítségét is kérte azért, hogy az állam fizesse ki a cége alá tartozó munkavállalók bérének 80%-át, azaz jelen pillanatban a sztár dolgozóit javarészt a brit adófizetők tartják el. Pedig a Beckham család vagyona a becslések szerint 335 millió font, tehát közel 136 milliárd forinttal rendelkezik.

Az már csak hab a tortán, hogy míg a munka terén megszorításokra kényszerült, addig a magánéletben továbbra sem sajnálja költeni a pénzt. Luxuskörülmények között rendezte meg születésnapját, bár csak online módon tartotta meg a partit, felbérelt egy DJ-t, aki nyilván nem ingyen vállalta el a munkát, és persze kedvenc, 2000 fontos, azaz több mint 800 ezer forintot érő borát itta. Sőt, tavasszal 8 milliárd forint értékben vett férjével egy új ingatlant Miamiban.

Victoria és David Beckham is rengeteg negatív kritikát kap

Az elmúlt napokban rengeteg brit polgár akadt ki a Beckham házaspár miatt, Twitteren még a #BoycottBeckham is elterjedt, amivel arra szeretnék felhívni az emberek figyelmét, hogy ne vásárolják többet Victoria Beckham divattermékeit. Többeket az bánt a leginkább, hogy a sztár még most sem nyilatkozott semmit sem az ügy kapcsán.

"Victoria Beckham nem sajnálja, hogy az adófizetők pénzét használja a dolgozóira. Az önző hírességek és milliomosok ugyanúgy milliomosok maradnak, de nem, mi ehhez k#* #ára nem adjuk a nevünket." "Micsoda vicc ez a Victoria Beckham! Egy önző, mohó p##sa! Mi fizetünk még őneki, mert nem hajlandó az alkalmazottait eltartani. Dühítő!" - fogalmazták véleményüket a Twitteren.

Piers Morgan műsorvezető a Good Morning Britain egyik adásában osztotta ki a házaspárt. Szerinte pofátlan húzás volt a brit kormány segítségét kérnie.

Nincs szükségük anyagi támogatásra! Beckhamék ki tudnák fizetni a saját munkavállalóikat!

A cikk az ajánló után folytatódik

David és Victoria Beckham is számtalan felháborodott kommentet kap az Instagramon.

"Amíg az adófizetők zsebében turkálsz, addig a PR-csapatodnak még mindig nem esett le, hogy talán bocsánatot kéne kérni. Nincs itt már semmi tisztelet!" "A karma egyszer még visszaüt majd, ezt ne feledd!" "Ennyire vak vagy, nem veszed észre, mennyien fel vannak háborodva?" - fogalmazták az üzletasszonynak.

David Beckhammel sem bánnak kesztyűs kézzel a felháborodott angolok: "Miért nem mondod a feleségednek, hogy fizesse ki a saját alkalmazottait?" "Nem akarsz mondani véleményt arról, hogy miért is kellett fizetés nélküli szabadságra küldenetek embereket? Pedig van elég pénzetek, hogy kifizessétek őket!" - írták a közösségi oldalán.

Fotókon a házaspár Miamiban található otthona

Mivel David Beckham focicsapata, az Inter Miami CF a floridai városban található, így várható volt, hogy az egykori sztársportoló lecsapja egy ingatlanra a kezét Miamiban. Tavasszal feleségével összesen 24 millió dollár, azaz közel nyolcmilliárd forint értékben vásároltak egy lakást. Less be az új otthonukba!

Ezt is szeretjük