A 68. Velencei Filmfesztivál legdögösebb sztárjai
A 2011-es Velencei Biennálén egymás sarkát taposták a szebbnél szebb ruhákban felvonuló sztárhölgyek.

Dia

 	Madonna 	A pop nagyasszonya félelmetesen kisimult arccal és filmcsillaghoz illő eleganciával jelent meg Velencében. A pillangós Vionnet-estélyibe öltözött énekesnő legújabb filmje, a W.E. premierjére érkezett a fesztiválra. A VIII. Edwardról és szerelméről szóló drámát maga az énekesnő írta és rendezte, a főbb szerepeket pedig Abbie Cornishra, James D'Arcyra és Oscar Isaacre osztotta. 	Kapcsolódó cikk: 	Hiszen még csak 14 éves! Madonna lányát szakadt forrónadrágban fotózták »

Madonna

A pop nagyasszonya félelmetesen kisimult arccal és filmcsillaghoz illő eleganciával jelent meg Velencében. A pillangós Vionnet-estélyibe öltözött énekesnő legújabb filmje, a W.E. premierjére érkezett a fesztiválra. A VIII. Edwardról és szerelméről szóló drámát maga az énekesnő írta és rendezte, a főbb szerepeket pedig Abbie Cornishra, James D'Arcyra és Oscar Isaacre osztotta.

Kapcsolódó cikk:
Hiszen még csak 14 éves! Madonna lányát szakadt forrónadrágban fotózták »

Dia

 	Diane Kruger 	George Clooney nagyszabású, izgalmas politikai drámáját is az olasz filmszemle közönsége láthatta először. Az Ides of March legnagyobb szenzációja a sármőr Clooney vörös szőnyeges felvonulása volt, de a premierjének legszebbje kétségkívül a meseszép Elie Saab-estélyiben megjelenő Diane Kruger volt. Az ékkövekkel díszített tüllruha kiemelte a színésznő törékeny szépségét. 	Kapcsolódó cikk: 	Kedvese rohant vele a kórházba! Allergiás rohamot kapott a sorozatsztár »

Diane Kruger

George Clooney nagyszabású, izgalmas politikai drámáját is az olasz filmszemle közönsége láthatta először. Az Ides of March legnagyobb szenzációja a sármőr Clooney vörös szőnyeges felvonulása volt, de a premierjének legszebbje kétségkívül a meseszép Elie Saab-estélyiben megjelenő Diane Kruger volt. Az ékkövekkel díszített tüllruha kiemelte a színésznő törékeny szépségét.

Kapcsolódó cikk:
Kedvese rohant vele a kórházba! Allergiás rohamot kapott a sorozatsztár »

Dia

	Evan Rachel Wood	Az Ides of March bemutatóján egymás sarkát taposták a gyönyörű színésznők, a vörös szőnyeges felvonuláson többek közt a bájos Evan Rachel Wood is megjelent. A 23 éves szépség egy csipkebetétes, rafináltan sliccelt, hófehér Alessandra Rich-ruhában érkezett, szexis megjelenését Giuseppe Zanotti-cipővel és Bulgari-ékszerekkel tette tökéletessé.	Kapcsolódó cikk:	Ezt neked is látnod kell! Drasztikusan megváltozott a bájos fiatal színésznő »

Evan Rachel Wood

Az Ides of March bemutatóján egymás sarkát taposták a gyönyörű színésznők, a vörös szőnyeges felvonuláson többek közt a bájos Evan Rachel Wood is megjelent. A 23 éves szépség egy csipkebetétes, rafináltan sliccelt, hófehér Alessandra Rich-ruhában érkezett, szexis megjelenését Giuseppe Zanotti-cipővel és Bulgari-ékszerekkel tette tökéletessé.

Kapcsolódó cikk:
Ezt neked is látnod kell! Drasztikusan megváltozott a bájos fiatal színésznő »

Dia

 	Marisa Tomei 	A sokoldalú Marisa Tomei tudhatja magáének a velencei filmszemle egyik legmerészebb színválasztását, a 46 éves amerikai sztár ugyanis mustársárga estélyiben lépett a vörös szőnyegre. Az Ides of March premierjén megjelent színésznő egy különleges Marios Schwab-estélyit viselt, melynek legfőbb érdekességét a dekoltázsra varrt gyöngysor adta.

Marisa Tomei

A sokoldalú Marisa Tomei tudhatja magáének a velencei filmszemle egyik legmerészebb színválasztását, a 46 éves amerikai sztár ugyanis mustársárga estélyiben lépett a vörös szőnyegre. Az Ides of March premierjén megjelent színésznő egy különleges Marios Schwab-estélyit viselt, melynek legfőbb érdekességét a dekoltázsra varrt gyöngysor adta.

Dia

 	Cindy Crawford 	George Clooney illusztris vendégsereget hívott meg új filmje premierjére, többek közt barátját, Cindy Crawfordot is. A kétgyerekes szupermodell érett szépsége és csillogó, tűzpiros Roberto Cavalli-estélyije elbűvölte a velencei szemle közönségét. A bombázó férje, Rande Gerber oldalán jelent meg a filmfesztivál vörös szőnyegén. 	Kapcsolódó cikk: 	Bikiniben is bombázó! Cindy Crawford után megfordultak a pasik a strandon »

Cindy Crawford

George Clooney illusztris vendégsereget hívott meg új filmje premierjére, többek közt barátját, Cindy Crawfordot is. A kétgyerekes szupermodell érett szépsége és csillogó, tűzpiros Roberto Cavalli-estélyije elbűvölte a velencei szemle közönségét. A bombázó férje, Rande Gerber oldalán jelent meg a filmfesztivál vörös szőnyegén.

Kapcsolódó cikk:
Bikiniben is bombázó! Cindy Crawford után megfordultak a pasik a strandon »

Dia

 	Bar Refaeli 	Leonardo DiCaprio exbarátnője a szakítás óta látványosan éli világát, ráadásul sportosabb, karcsúbb és dögösebb, mint valaha. A Carnage premierjére meghívott szupermodell a velencei vörös szőnyegen is bizonyította, hogy talpig feketében is kirí a tömegből. A szőke szépség klasszikus nadrágkosztümöt viselt, melyet egy rafinált csipkedíszítés tett izgalmassá.

Bar Refaeli

Leonardo DiCaprio exbarátnője a szakítás óta látványosan éli világát, ráadásul sportosabb, karcsúbb és dögösebb, mint valaha. A Carnage premierjére meghívott szupermodell a velencei vörös szőnyegen is bizonyította, hogy talpig feketében is kirí a tömegből. A szőke szépség klasszikus nadrágkosztümöt viselt, melyet egy rafinált csipkedíszítés tett izgalmassá.

Dia

 	Keira Knightley 	A britek üdvöskéje, Keira Knightley egy aranymintás Valentino-estélyit választott a Palazzo del Cinema előtti vörös szőnyeges fotózásra. A színésznő a David Cronenberg rendezte A Dangerous Method című izgalmas thriller premierjén jelent meg, melyben Viggo Mortensen és Michael Fassbender a partnerei. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Keira Knightley »

Keira Knightley

A britek üdvöskéje, Keira Knightley egy aranymintás Valentino-estélyit választott a Palazzo del Cinema előtti vörös szőnyeges fotózásra. A színésznő a David Cronenberg rendezte A Dangerous Method című izgalmas thriller premierjén jelent meg, melyben Viggo Mortensen és Michael Fassbender a partnerei.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Keira Knightley »

Dia

 	Kate Winslet 	A Mildred Pierce című HBO-miniszéria bemutatóját nagy várakozás előzte meg, és nem csak a 68. Velencei Filmfesztiválon. A Kate Winslet, Melissa Leo és Brian F. O'Byrne főszereplésével forgatott sorozat a filmkritikusok tetszését is elnyerte. Az angol színésznő egy testre simuló, fekete-fehér Stella McCartney-kreációban lépett a vörös szőnyegre.

Kate Winslet

A Mildred Pierce című HBO-miniszéria bemutatóját nagy várakozás előzte meg, és nem csak a 68. Velencei Filmfesztiválon. A Kate Winslet, Melissa Leo és Brian F. O'Byrne főszereplésével forgatott sorozat a filmkritikusok tetszését is elnyerte. Az angol színésznő egy testre simuló, fekete-fehér Stella McCartney-kreációban lépett a vörös szőnyegre.

Dia

 	Gwyneth Paltrow 	Az Oscar-díjas színésző Contagion című új filmje díszbemutatójára érkezett Velencébe, a Palazzo del Cinema épületében tartott vetítésre. A karcsú, szőke sztár pasztellszínű, organzaestélyijben lépett a vörös szőnyegre, földig érő, elegáns ruháját a Prada divatcég kollekciójából választotta. Paltrow egy feltűnő Bulgari-fülbevalóval tette tökéletessé királynői megjelenését . 	Kapcsolódó cikk: 	Hogy képzelte? Gwyneth Paltrow smink nélkül, szakadtan dedikálta új könyvét »

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésző Contagion című új filmje díszbemutatójára érkezett Velencébe, a Palazzo del Cinema épületében tartott vetítésre. A karcsú, szőke sztár pasztellszínű, organzaestélyijben lépett a vörös szőnyegre, földig érő, elegáns ruháját a Prada divatcég kollekciójából választotta. Paltrow egy feltűnő Bulgari-fülbevalóval tette tökéletessé királynői megjelenését .

Kapcsolódó cikk:
Hogy képzelte? Gwyneth Paltrow smink nélkül, szakadtan dedikálta új könyvét »

Dia

 	Selma Blair 	Selma Blair bebizonyította, hogy hat héttel a szülés után is bátran kiállhat egy nő a vörös szőnyegre, csak tudnia kell, miben. A sztár, aki a Black Horse című filmje premierjére érkezett Velencébe, egy lenge szabású, de élénkpiros estélyit választott a különleges eseményre, melyet visszafogott Bulgari-ékszerekkel egészített ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Tündéri fotók! Végre megmutatta kisbabáját a Doktor Szöszi sztárja »

Selma Blair

Selma Blair bebizonyította, hogy hat héttel a szülés után is bátran kiállhat egy nő a vörös szőnyegre, csak tudnia kell, miben. A sztár, aki a Black Horse című filmje premierjére érkezett Velencébe, egy lenge szabású, de élénkpiros estélyit választott a különleges eseményre, melyet visszafogott Bulgari-ékszerekkel egészített ki.

Kapcsolódó cikk:
Tündéri fotók! Végre megmutatta kisbabáját a Doktor Szöszi sztárja »

Dia


            	Jessica Chastain
            	Az amerikai színésznő - akinek arca elsősorban sorozatokból lehet ismerős - először kapott meghívást a biennáléra, Wilde Salome című filmje kapcsán, melyben nem más, mint Al Pacino a partnere. A vörös hajú szépség mégis klasszikus filmcsillagként tündökölt a vörös szőnyegen gazdagon díszített, földet söprő Elie Saab tervezte estélyijében.

Jessica Chastain

Az amerikai színésznő - akinek arca elsősorban sorozatokból lehet ismerős - először kapott meghívást a biennáléra, Wilde Salome című filmje kapcsán, melyben nem más, mint Al Pacino a partnere. A vörös hajú szépség mégis klasszikus filmcsillagként tündökölt a vörös szőnyegen gazdagon díszített, földet söprő Elie Saab tervezte estélyijében.

Ezt is szeretjük
Fotó: