Mocskos fotók készültek Denise Van Outenről
Ahogy még sosem láttad, képekkel
Hogy mi mindenre rávehetők a sztárok, ha busásan megfizetik őket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden bizonnyal senki nem fogadná kitörő lelkesedéssel, ha azt kérnék tőle, üljön egy kád fekete sárba, és még mosolyogjon is hozzá.


Úgy látszik, Denise Van Outen mégis meggyőzhető volt, hiszen nem véletlenül választották őt az egyik mosóporcég reklámarcának.

Persze a 34 éves színésznő sosem ment a szomszédba egy kis magamutogató akcióért: néhány hónapja például egy igazán dögös popsivillantó ruhában lejtett végig a vörös szőnyegen, mellyel felforrósította a januári csípős levegőt.

Legújabb kampánya során azért azt is elárulta, valahogy más volt a világ karrierje kezdetén, a kilencvenes években, mint manapság, amikor senki nem vesz komolyan semmit.

- Mi is buliztunk, de mégis, a munkában nem ismertünk pardont. Még akkor sem késtem el soha, ha az éjszakázásból egyből a tévéstúdióba mentem, hogy lenyomjam az élő adást – mesélte a sztár, akit a Big Breakfast nevű brit reggeli műsor tett ismertté.

Kiteregeti a szennyest

És ha már mocsokról és szennyes titkokról esett szó, akkor bevallotta, valójában mindig is vonzódott a brit televíziózás egyik ikonjához, a most 76 éves Dez O’Connorhoz, és tulajdonképpen ez a plátói szerelem terelte őt a tévés pálya felé.

Szószátyár kedvében arra a nem meglepő tényre is rávilágított saját magával kapcsolatban, hogy szereti a pletykákat, és imádja az újságban olvasott legfrissebb botrányokat a barátaival kitárgyalni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

No, persze ezzel nincs egyedül: egy tanulmány szerint a nők több, mint 80%-a pletyizik napi rendszerességgel barátairól, ismerőseiről vagy kedvenc hírességéről. Nők, nők - hát a locsifecsi férfiakról mindenki elfeledkezik?

Ezt is szeretjük