Megrázó vallomást tett a kamerák előtt! Először beszélt a színésznő
Vanessa Williams az Oprah show-ban vallott fájdalmas múltjáról és annak következményeiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oprah Winfrey műsorában nyílt meg Vanessa Williams, aki kendőzetlenül beszélt arról, hogy tízéves korában molesztálták.

Az esemény nem múlt el nyomtalanul, és a híresség éveken keresztül hurcolta magával a terhet, amely a szexuális életét is jócskán befolyásolta.

Őszintén vallott

Elmondása szerint a történet azzal együtt, hogy szexuálisan frusztrálttá tette, egyben kíváncsivá is, és sajnos sokkal fiatalabb korban, mint azt kellett volna.

- Olyan fiatalon, ha ilyen történik a testeddel, akarva akaratlanul felébreszti benned a szexualitást, ami helytelen, és aminek nem tízévesen kellene megtörténnie - mondta.

Arról is először beszélt, hogy a családjuk barátjának 18 éves lánya volt a megrontója, és teljesen megzavarodott, amiért végeredményben élvezte is a helyzetet, amiről tudta, hogy helytelen. Beszélni akart erről a családjával, ám amikor hazaértek a nyaralásból, meghalt a nagybátyja, ezért úgy gondolta, nincs itt a megfelelő idő.

Vanessa Williams amerikai szépségkirálynő is volt, ám elvették tőle a koronát 1983-ban, miután leszbikus képek jelentek meg róla a Penthouse magazinban.

Szégyent érez

A kétszeresen elvált, négygyerekes anya bár sikeres karriert tudhat maga mögött mint énekes- és színésznő, még mindig nem felejtette el a történteket, amelyek mély nyomokat hagytak az életében.

Úgy gondolja, hogy ha ez nem történik meg vele, és ha lett volna esélye arra, hogy normális kapcsolata legyen 16 évesen egy fiúval - ahogy az általában lenni szokott -, akkor soha nem lenne olyan szégyenérzete, mint amilyen jelenleg is kínozza - írta a People magazin.

Ezt is szeretjük