Kínos módon kapták le a színésznőt az exével: Vanessa Hudgens rá sem hederített Austin Butlerre

Vanessa Hudgens nem volt hajlandó köszönni Austin Butlernek, kellemetlen perceknek lehettek tanúi a nézők.

vanessa-hudgens-austin-butler
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2023-as Oscar-gálát követő Vanity Fair-partin Vanessa Hudgens és exe, Austin Butler is részt vett. A két színész 2011 és 2020 között alkotott egy párt, azonban a rendezvényen nagyon kínosan viselkedett a fekete szépség.

A TikTokra kikerült videón egyértelműen látszik, hogy a High School Musical sztárja nem volt hajlandó ránézni sem egykori partnerére.

Vanessa Hudgens és Austin Butler kínos videón

A Page Six szúrta ki, hogy a szóban forgó felvételen a színésznő szándékosan kikerüli Austin Butlert, miközben a telefonját nézi, látszólag azért, hogy elkerülje vele a szemkontaktust.

@an_gelicapickles I think she was legitimately just trying to walk past + she’s engaged & prob unbothered! But I SEE him looking toward her 💀 #oscars2023 #vanessahudgens #austinbutler ♬ original sound - Angél ⚡️ Pop Culture

A színész Sharon Stone mellett állt, miközben éppen egy fuvarra várt. Puszit dobott a rajongóknak, és lelkesen integetett, majd Vanessa Hudgens felé fordult, aki lehajtott fejjel osont el mellettük. Az Elvis sztárja egyébként új barátnőjével, Kaia Gerberrel jelent meg a vörös szőnyegen, akivel tökéletes párost alkottak együtt. 

Nézd meg a sztárpárokat a 2023-as Oscar-gálán!

Íme a sztárpárok, akik együtt vonultak fel a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

 Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük