Val Kilmer az eltorzulásig elhízott
Megdöbbentő fotókkal
Amint Val Kilmer forgatni kezd, jönnek a híradások, hogy mennyire nem találja a hangot a rendezővel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Persze emellett lehetne szimpatikus színész és karakteres jellemformáló, ám félő, már ezek sem mondhatók el róla.


Bár a ’90-es években az egekig magasztalták tehetségét, különösen a Doors-filmbéli Jim Morrison alakítását dícsérve, a színész renoméja azóta alaposan megkopott, a testén lévő hájréteg azonban ezzel ellentétben egyre hatalmasabb méreteket ölt.

Mi lehet az oka Val Kilmer elzsírosodásának?

Íme, három lehetséges indok:

1. Evősztrájk – Kilmerről köztudott volt, hány szerepet utasított el munkássága folyamán, amivel aztán más színészek jártak jól: elég csak a Dirty Dancing, az Egyenesen át, a Tisztességtelen ajánlat, a Banditák, esetleg a Collateral – a halál záloga című filmeket említeni.

Nos, a mostani evősztrájkkal esetleg arra hívja fel mellőzött színésztársai figyelmét, hogy mellettük áll, és mindent megtesz annak érdekében, hogy munkához juttassa őket. Bár ennek az lenne a feltétele, hogy ő maga is kapjon egy jó kis szerepet, amit aztán nagylelkűen visszamondhat...

2. Terhesség – Bármily fura, talán a színész megirigyelte csinos kolléganői áldott állapotát, és úgy döntött, ő is kipróbál valami kísérleti gyógyszert, amolyan Schwarzi-módra, amitől egy édibédi baby-Kilmert hozhat világra. Már csak egy a kérdés: ki lehet az anya?

3. Új mozi – Bizony, ez sem elképzelhetetlen. A színész mindig is szerette - néha túlontúl is - beleélni magát a szerepbe, ezért még hízni, fogyni és izmosodni sem volt rest. Úgy tűnik, ez esetben jelentős súlytöbblet-felhalmozással érhető el a kívánt hatás, amire olyan filmcímeket tudnánk elképzelni, mint a "Hájminátor", a "Zsírgolyhók", netán a kooprodukcióban készülő "Gombóc Artúr színre lép".

Akárhogy is, a legújabb Knight Rider-film csodaautójának, K.I.T.T.-nek az amerikai hangja bizony jobban tenné, ha önmagával szemben is legalább olyan kritikus lenne, mint egykor mindenki mással, mert lassan eléri, hogy a háján kívül semmi érdemlegesről nem tudnak csámcsogni vele kapcsolatban.

Bár szemmel láthatóan rengeteg a rágnivaló rajta, azért egy tehetséges színész bizonyára mégsem ilyesfajta hírnévre vágyik.

Ezt is szeretjük