Ő volt Bruce Willis durcás kislánya Az utolsó cserkészben! Mára bombázóvá érett a színésznő
Danielle Harris csinos nő lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utolsó cserkész című akciófilmet, melynek főszereplője Bruce Willis a mai napig előszeretettel adják a hazai tévécsatornák, szinte nem telik el olyan hét, hogy valamelyiken ne nézhetnénk meg.

Az 1991-ben bemutatott filmben a színész egy kiábrándult magánnyomozót játszik, aki nincs túl jó viszonyban sem a feleségével, sem a lányával - persze a mozi végére, néhány hulla, sok verekedés és robbantás után azért rendeződnek a viszonyok.

Tízévesen kezdett színészkedni

Willis karakterének durcás kislányát, Dariant Danielle Harris játszotta, aki akkor volt 14 éves, és már egyáltalán nem számított kezdő színésznek. Először 1987-ben bukkant fel egy sorozatban, majd következtek a Halloween-filmek, melyek révén a horrorkedvelők között is ismertté vált.

Sőt, a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! című 1991-es vígjátékban, amely a hazai mozikba is eljutott, szintén ráismerhettek a nézők.

A kilencvenes években rendkívül sokat forgatott: a Roseanne című sorozatban állandó szereplő volt, de szerepet kapott a Szabadítsátok ki Willyt! és a Sylvester Stallone főszereplésével készült Daylight - Alagút a halálba filmekben.

Akkor - saját maga számára is - úgy tűnt, hogy belépőt szerzett az A-kategóriás filmek világába, ám végül mégsem sikerült megvetnie a lábát felnőtt színészként.

Nem sikerült a nagy áttörés

- Sosem jött egyszerűen a siker. Valahogy úgy érzem, annak ellenére, hogy olyan sok mindent letettem az asztalra, elölről kell kezdenem mindent. Emlékszem, néhány hónapja kezembe került a Teen People magazin egy száma, azzal a címlapsztorival, hogy "Ők az új tehetségek", és én voltam rajta, mellettem Jessica Biel, Scarlett Johansson és Kirsten Dunst. Szóval egy szinten voltam velük. (...) De aztán nem tudom, mi siklott félre. És nem arról van szó, hogy nem akartam, de valahogy mindig más kapta a jó szerepeket, nem én. Mindenesetre kitartó voltam, ennek köszönhetem, hogy nem tűntem el a süllyesztőben. Aztán jött Rob Zombie és az új Halloween-filmek - ironikus, hogy ugyanaz a film, amivel a karrierem kezdődött, most újra beindította azt - nyilatkozta néhány éve az USA Weekendnek.  

A manapság sikolykirálynőként emlegetett 38 éves színésznő mostanában többnyire horrorokban bukkan fel: a Halloween-mozikon kívül szerepelt A vámpírok földje, a Balta 2 és a 2012-es Borzongás című filmekben is.

Ami a magánéletét illeti, alig több, mint egy éve ment férjhez: 2014 január 4-én állt oltár elé szerelmével, David Gross-szal, és a jövőben szeretne gyerekeket is.

Gyereksztárok a '90-es évekből

Nézd meg, mennyit változtak 20 év alatt a népszerű filmek gyerekszereplői!

Ezt is szeretjük