Fotó! Bugyiját villantotta a hullarészeg Una Healy
Una Healy, a The Saturdays lányformáció tagja annyira felöltött a garatra, hogy a végén már azt sem tudta, mit csinál.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, a britek két dologra biztosan nem unnak rá egyhamar: a valóságshow-kra és a csajbandákra. Mert bár a kilencvenes években valóban reneszánszát élte az efféle formáció, manapság az énekesnők inkább magányosan nyomják - gondoljunk csak Rihannára, Lily Allenre vagy éppen Lady GaGára.


Ezért aztán felettébb meglepő, de a szigetországban még a közelmúltban is alakult csajos csapat. A The Saturdays ugyanis 2008 óta létezik, és a jó szokás szerint öt dalos pacsirta - köztük Una Healy - próbálkozik megmászni a slágerlistákat. Persze a cél érdekében azért nem csak a dalokat, hanem miniszoknyájukat is jócskán bevetik.

Ráadásul a botrányok sem maradhatnak el, legutóbb például a fentebb említett sztárt sikerült felettébb kínos helyzetekben lekapni. Az ír származású énekesnő a múlt hét végén a 24 nevezetű londoni klubban mulatott, a buli pedig fergetegesre sikerülhetett, mert a sztár láthatólag igencsak felöntött a garatra.

Először barátját, Ben Foden rögbijátékost kapta le egy csók erejéig, majd megpróbált eltámolyogni a rendelt taxiig. Az elfogyasztott alkoholtól azonban meglehetősen bizonytalan lábakon állt, így végül kedvesébe kapaszkodva tudott csak eljutnia a járműig.

Kilátszott a bugyija

Ám a megpróbáltatásoknak még nem volt vége: az izgés-mozgástól ugyanis miniszoknyája szinte az álláig felcsúszott, így nem kellett erőlködniük a lesifotósoknak, hogy pillantást vethessenek alsóneműjére - ott virított előttük Healy bugyija, fehéren-feketén.

Persze nem véletlenül eresztette el magát ennyire: Una Healy ugyanis szombaton, egészen pontosan október 10-én ünnepelte 28. születésnapját. Ráadásul a banda a napokban dobta piacra Wordshaker című második albumát, és az arról kimásolt Forever Is Over máris a slágerlistákat ostromolja.
Ezt is szeretjük