Nem lesz esküvő! Szakított gyermeke apjával a színésznő

Lemondta az esküvőt Uma Thurman, és hét év után szakított kislánya apjával, Arpad Bussonnal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A bűvös hetes átka elérte Uma Thurmant is, aki felbontotta eljegyzését a milliárdos Arpad Bussonnal, és szakítottak is. A pár február óta nem mutatkozott egymással, kapcsolatuk a nagy távolság miatt hűlt ki. A Kill Bill sztárja ugyanis New Yorkban, míg egykori párja Londonban élt.

Néhány héttel ezelőtt úgy volt, együtt érkeznek egy gálára a Nagy Almába, ám a férfi nem tűnt fel egész este. Már akkor többeknek szemet szúrt, hogy a színésznő nem viseli az eljegyzési gyűrűjét. A pár 2009-ben egyszer már szakított, bár akkor nem bírták sokáig egymás nélkül. 2012 júliusában megszületett közös gyermekük, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence, akit csak Lunának becéznek.

Uma Thurmannek van még rajta kívül két gyermeke, a 14 éves Maya és a tízéves Levon, az ő édesapjuk Ethan Hawke. Amikor megkérdezték a színésznőtől, miért nem költözik családjával Londonba a párjához, azt válaszolta, nem élhetnek máshol, hiszen gyermekei apja is New Yorkban lakik. Arpad Bussonnak szintén van két gyermeke az egykori topmodelltől, Elle Macphersontól. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük