A világhírű színésznőt egy építész vette le a lábáról: Uma Thurmanre a karanténban talált rá a szerelem

Uma Thurman akkor botlott bele a nagy Ő-be, amikor a legkevésbé számított rá.

uma-thurman
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokak szerint a romantikus vígjátékokban látott eszményi egymásra találás pusztán a filmvásznon fordulhat elő. A való életben ki van zárva, hogy egy szürke hétköznapon teljesen véletlenül belefussunk az igaziba.

Uma Thurman története megerősíti azt, hogy mindig érdemes nyitott szemmel járni, mert a szerelem akkor kopogtat be az ajtón, amikor a legkevésbé számítunk rá. 

Uma Thurman új párja

Az ötvenéves színésznő a múltban többször is hangot adott annak, hogy mennyire kiábrándult a romantikából azok után, hogy olyan sok csalódás érte: kétszer ment férjhez, és egy jegyességen is túl van már, ám az utóbbi öt évben szingli anyukaként nevelte három gyermekét. 

- Pontosan tudom, milyen érzés, ha egy napon kinyitod a szemed, és arra ébredsz, hogy már megint egyedül vagy, és az összes terv, amit kigondoltál az életedről, füstbe ment - nyilatkozta 2005-ben az Első a szerelem című filmjének bemutatóján.

A sors furcsa fintora, hogy épp akkor botlott bele a nagy Ő-be, amikor a legkevésbé számított rá. Miután a koronavírus-járvány Amerikában is kitört, úgy döntött, hogy nyolcéves lányával, Lunával és tinédzser fiával, Levonnal Hamptonsban vészeli át a karanténidőszakot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egyik reggel éppen a parton sétált, amikor váratlanul egy férfi szólította meg. Azzal a kérdéssel fordult hozzá, hogy vigyázna-e a kutyájára, amíg ő úszni megy. A sztár természetesen azonnal vállalta a feladatot, hiszen imádja az állatokat. 

Miután a gazdi visszatért a fürdőzésből, elkezdtek a kutyusról beszélgetni. Csak pár mondat kellett ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire egy hullámhosszon vannak. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy Thurman világsztár státusza játszott közre a dologban, hiszen a Page Six nevű lap szerint a jóképű csábító fel sem ismerte elsőre, hogy kivel beszélget.

A páros azóta szinte elválaszthatatlan egymástól, sőt pár hónap együttlét után olyan biztosak kapcsolatukban, hogy elkezdték keresni közös otthonukat. Az ötvenéves Peter Sabbeth egyébként teljesen civil munkát űz, építészként dolgozik, és kedveséhez hasonlóan ő is túl van már egy váláson.

Uma Thurman legidősebb lánya, Maya

Uma Thurman és Ethan Hawke gyönyörű lánya, Maya egyre nagyobb sikereket ér el színésznőként. Összeállításunkban megnézheted a fotóit - szerinted melyik híres szülőjére hasonlít jobban?

Ezt is szeretjük