"Sírva kértem, hogy hagyja abba" - Uma Thurmant is zaklatta Weinstein

A színésznő először beszélt arról, hogy mit művelt vele a producer.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A színésznő először beszélt arról, hogy mit művelt vele a producer.

Uma Thurman végre tiszta vizet öntött a pohárba arról a bizonyos Instagram-posztról, melyben nyíltan támadta a zaklatásokkal vádolt producert: kiderült, hogy vele is erőszakoskodott Harvey Weinstein.

Őszinte vallomást tett a producerről

Uma Thurman a New York Times magazinnak nyílt meg először - végre elmesélte, mit tett vele Weinstein a Ponyvaregény című film forgatásán:

- Kicsit szégyellem magam azért, hogy nem szólaltam fel előbb. Sok fiatal lány lehet, hogy nem sétált volna be a szobájába, ha tudják, hogy mit művelt velem. Sohasem gondoltam, hogy ezt tenné velem... egy férfi az ő pozíciójában...mégis megtette. Próbáltam nemet mondani. Sírva kértem, hogy hagyja abba, de ő rám zárta az ajtót. Levágott az ágyra, és mutogatni kezdte magát.  Mondjuk így: számos kellemetlen dolgot művelt velem. Próbáltam ide-oda rohangálni a szoba egyik sarkától a másikig, mint egy riadt kis gyík.

Remegve mentem haza. Másnap kaptam egy kazalnyi sárga rózsát. Csak egyszer beszéltünk a dologról. A szemébe mondtam, hogyha más lányokkal is ezt műveli, mint velem, el fogja veszíteni a karrierjét, a családját, mindenét - nyilatkozta a lapnak.

Sajnos nem ő az egyetlen, akivel ezt tette: Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kate Beckinsale, Rose McGowan, Mira Sorvino, Heather Graham, Rosanna Arquette, Lena Headey és Cara Delevingne is bevallották, hogy erőszakoskodott velük a producer. Szerencsére a világméretű botrány után a filmes szakma is kivetette Weinsteint - elsőként saját cégénél került felfüggesztésre, később pedig a producerek egyesülete, a Producers Guild of America is jelezte, hogy ezentúl nem kérnek belőle.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük