Nem fér a bőrébe! Ezzel már túl messzire ment a teltkarcsú műsorvezető
Az egykori modell, Tyra Banks mindent megtesz, hogy a figyelem középpontjában maradjon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Topmodell leszek! háziasszonya, Tyra Banks nagyon nem fér a bőrébe. Új fotósorozata kedvéért ugyanis 15 szupermodell bőrébe is belebújt, így láthatjuk Cindy Crawfordként, Kate Moss-ként és Cara Delevingne-ként is pózolni. A 39 éves Banks szintén modellként kezdte karrierjét, mára már azonban csak műsorvezetőként jeleskedik, ennek következtében ki is kerekedett.

Egy interjújában korábban bevallotta, rengeteg lemondással járt számára a modell élet, hiszen eleve hízékony alkat. De belátta, hogy örökké nem harcolhat és az élet végül őt igazolta, ugyanis saját elmondása szerint akkor volt a legsikeresebb, amikor volt mit fogni rajta.

Mostani fotósorozata azonban nem hozta még meg számára a várt hatást, Twitter-oldalán többen inkább gúnyolják és egyikük azt írta, szánalmas az erőlködése, és ezzel az akcióval már túl messze ment.

Szörnyen kínos!

Néhány évvel ezelőtt rengeteg kritika érte a 39 éves Tyra Banks-t, amikor az egykor légiesen karcsú szupermodell jó néhány plusz kilót magára szedett. Strandos fotói bejárták a címlapokat, ám a Topmodell leszek háziasszonya többször is hangsúlyozta, jól érzi magát a bőrében.

Végül mégis megszabadult feleslegétől, ám bikinis fotóinak tanúsága szerint az utóbbi időben ismét elkényelmesedett. Úgy tűnik, a barna sztár igencsak hajlamos a súlyingadozásra, jól látszott ez a 2011-es Teen Choice Awards-on is, ahol igazi nehézbombázóként pózolt feszes bőrszerkójában.

Ezt is szeretjük