Imádja meztelen testét a lekarcsúsodott Tyra Banks
Tyra Bankst évekig piszkálták túlsúlya miatt. Most visszatért, és láthatóan remekül érzi magát a bőrében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek leghíresebb fekete szupermodellje, Tyra Banks bizonyára egészen pontosan emlékszik arra a két évvel ezelőtti napra, amikor, egy előnytelen lesifotónak köszönhetően, ország-világ szembesült a ténnyel: bizony már egyáltalán nem olyan karcsú, mint volt fénykorában.

Az a bizonyos fotó két évvel ezelőttről - és a szexi valóság napjainkban

Mint kiderült, a lassú súlygyarapodás azután indult be, hogy 2005-ben egy látványos Victoria's Secret-show keretén belül búcsút mondott a kifutónak, hogy azontúl televíziós karrierjére koncentrálhasson.

Bár tény, a Topmodell leszek vezetésével ismert arc lett a tévénézők körében, a jövő kifutócsillagainak keresgélése közben önmagáról elfeledkezett egy kissé.

Karcsú modellből duci tévésztár

Így két év alatt a 178 centis modell 73 kilóssá hizlalta magát. Bevallása szerint szalonnakockákkal és pirítósdarabkákkal dobta fel az unalmas salátákat, nem beszélve a zsíros öntetekről. Így nem csoda, hogy a hájpárnák gyarapodni kezdtek testén.

A bomba végül a már említett lesifotóval robbant - onnantól kezdve nem volt olyan hét, hogy ne került volna szóba a súlya. Akkoriban ugyan kiállt a kerekebb nőkért, de úgy tűnik, mégiscsak zavarták a gömbölyded formák.

Pucéran a legjobb

- Egyszerűen jobban érzem magam, ha karcsúbb vagyok - könnyebben elalszom, nem horkolok annyit, jobb az erőnlétem, no és persze a karjaim is szép feszesek. Sőt, és ezzel talán már túl sokat elárulok, egyszerűen akkor vagyok igazán elememben, amikor egy szál ruha sincs rajtam - tréfálkozott megkönnyebbülten a 44-es ruháit 36-osra cserélő sztár.

És ha már lúd, legyen kövér - a 35 éves Tyra Banks ugyanis nem csak a túlsúlyától szabadult meg, de a már-már védjegyévé vált póthajfürtjeitől is.- Hihetetlen, de 17 éves korom óta viseltem valamilyen parókát, póthajat vagy műcopfot. Most végre meg akartam mutatni, milyen is vagyok valójában, mindenféle pótizé nélkül - lelkendezett a minap Larry King show-jában.
Ezt is szeretjük