Most már biztos! Liv Tyler elválik férjétől

A jegygyűrűt sem viselik

Újra és újra bebizonyosodik, hogy a sztárházasságok többsége nem bírja ki az idő próbáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most itt a legújabb: a hírek szerint Liv Tyler nem bírja tovább egy fedél alatt férjével, Royston Langdon-nel.

A brit rocksztár, aki basszusgitárosa és énekese az Arckid, korábban pedig a Spacehog nevű bandának, 1998 nyarán kezdett el randevúzgatni a szépséges amerikai színésznővel, akit leginkább Arwen szerepében ismertünk meg, a Gyűrűk Ura tündevilágából.

Az együtt járásból 2003 márciusában lett házasság egy barbadosi magánvillában, miután a romantikus lelkű udvarló, éppen Bálint-napkor, megkérte szíve hölgye kezét - majd egy évre rá megszületett közös gyermekük, Milo is.

Öt év után vége

Minden együtt volt tehát a boldogsághoz, de valami útközben mégis tönkrement, mert a pár a napokban közleményt hozott nyilvánosságra. 

A hivatalos iratban szakításukról tájékoztatják az embereket, biztosítva őket arról, hogy azért továbbra is „jó barátok maradnak” és „elkötelezett szülei” lesznek immáron hároméves fiuknak is, és egyben megkérnek mindenkit, tartsák tiszteletben magánéletüket ebben a számukra nehéz időben.

A hivatalos állásfoglalásnak talán azért is érezték szükségét, mert Tyler nemrég jegygyűrű nélkül jelent meg egy neves rendezvényen, mely spekulációkra adott okot. Mindenesetre egyes források szerint a szakítás nem hirtelen döntés következménye, már egy ideje sejthető volt, hogy kettejük között feszült a viszony.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Teljesen jól érezte magát, hogy nem volt Royston és London közelében olyan hosszú ideig, és lubickolt a lehetőségben, hogy végre újra egy nagy mozifilmben szerepelhet – árulta el egy bennfentes a színésznő legújabb filmjének, a Hihetetlen Hulk-nak kapcsán, majd azt is hozzáfűzte, a sztár nagyon élvezte a munkát, és szinte soha nem is beszélt férjéről.

Ezt is szeretjük