Mi lett vele? Leépült a Twin Peaks egykor gyönyörű sztárja
Lara Flynn Boyle a plasztikai műtétek miatt szinte felismerhetetlen, és vészesen lefogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lara Flynn Boyle a kultikus amerikai Twin Peaks sorozattal vált egy csapásra világhírűvé 1990-ben.

A színésznő azóta számos szépészeti beavatkozáson esett át, aminek meg is lett a következménye: szinte felismerhetetlenné torzult az arca.

Kifordult önmagából

Legtöbbször hatalmas napszemüvegeket visel, hogy elrejtse a beavatkozások nyomait. Ezt tette legutóbb is, amikor futás közben kapták lencsevégre a pipaszárlábú sztárt.

Korábban is szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a híresség súlyos egészségügyi gondokkal küzd, hiszen kóros soványsága mindenkinek szemet szúr.

A 42 éves színésznő pedig még ki is hangsúlyozza mindezt a fekete, tapadós nadrágjaival.

Ajkait még áprilisban műtette meg, szilikonos feltöltést kapott, ám azóta majd' minden hónapban visszajár plasztikai sebészéhez.

Eltorzult a műtétektől

Még csak 32 éves volt, amikor a fejébe vette, hogy túl öreg már, és szépségét csakis sebészkésekkel lehet megőrizni. Ekkor kezdett drasztikus fogyókúrába is, ami mostanra már az anorexia határait súrolja.

Lara Flynn Boyle kétszer állt az oltár elé, első férjétől, John Patrick Dee-től két év után el is vált. Jelenleg az ingatlanbefektető Donald Ray Thomas felesége, akivel 2006-ban házasodtak össze.

Két évig volt együtt sorozatbeli partnerével, Kyle MacLachlannal, és egy rövid románc erejéig Jack Nicholsonnal is járt.

Ezt is szeretjük