1997-ben mindenki erről a tinihorrorról beszélt! Így néznek ki most a szereplői
Nézd meg az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron sztárjait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek közepén új műfaj jött divatba: a tinihorror, amely elég ijesztő volt ahhoz, hogy horrornak titulálják, de éppen csak annyira, hogy még ne kelljen korhatáros jelzővel ellátni, és így minél többen megnézzék a mozikban.

Közéjük tartozott a ma már a műfaj klasszikusának számító - és kissé hosszú című - Tudom, mit tettél tavaly nyáron című 1997-es film, amely felvonultatta az akkori tinisztárok legjavát.

A történet egyszerű: négy végzős diák hazafelé tart az érettségi bankett után, amikor elütnek valakit. Azt hiszik, hogy meghalt, ezért a közeli folyóba dobják, ám az ismeretlen magához tér - mire egyikük megfojtja. A filmben persze ezután semmi nem megy simán, felbukkan egy titokzatos alak, aki követi őket, és mindent meg akar bosszulni, ráadásul a lelkiismeret-furdalás sem hagyja nyugton a szereplők többségét.

A film óriási siker volt, talán ez is az oka, hogy most, 17 évvel később újra akarják forgatni. A Deadline értesülései szerint az Oculus írója és rendezője, Mike Flanagan veszi kézbe a dolgot, és 2016-ra készülne el a remake.

A Baywatch sztárjai ma

Nézd meg, mennyit változtak a piros fürdőruhás vízimentők!

Ezt is szeretjük