Trump szeretője sírva kért bocsánatot Melaniától - Hónapokig hűtlenkedett az elnökkel
Karen McDougal őszintén vallott a viszonyukról.

donald-trump-szeretoje-bocsanatkeres-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapok óta Donald Trump viszonyaitól hangos a sajtó: először a felnőtt filmes sztár, Stormy Daniels vallotta be, hogy viszonya volt az elnökkel, később pedig az ex Playboy-nyuszi, Karen McDougal is kitálalt az afférjukról - bár, mint kiderült, először meglehetősen szépítve adta elő a történetet.

Trump hónapokig csalta vele Melaniát

Karen tegnap a CNN csatornán egy Anderson Coopernek adott interjúban sírva kért bocsánatot Melaniától, amiért ezt művelték a háta mögött - ugyanis Trumppal tíz hónapon át zajlott a viszonyuk.

Először azt állította, hogy nem a pénzre pályázott, csupán megtetszett neki az ingatlanmogul, aki a sármjával és intelligenciájával levette őt a lábáról. Órákon keresztül beszélgettek és flörtöltek a Playboy-villában megrendezett partin, majd egy hotelszobában kötöttek ki. Akkor azt nyilatkozta, hogy csak egyszer történt meg közöttük az aktus, a viszonyuknak pedig nem volt folytatása, hiszen Trump nős ember volt, de most kiderült, hogy csaknem egy évig tartott kettejük kapcsolata.

Most bevallotta, hogy 2009-ben kezdődött az afférjuk, ami egyéjszakás kalandnak indult, de Karent nagyon megbántotta, hogy Trump pénzt ajánlott neki a szex után, ezért sírva otthagyta. A legtöbbször a golfklubban és hotelekben találkoztak, azonban volt olyan is, hogy az otthonába vitte a Playboy-lányt.

donald-trump-szeretoje-bocsanatkeres-nagy

Karen nagyon rosszul érezte magát, amiért a közös otthonuk fedele alatt akart együtt lenni vele, ezért kérte, hogy menjenek vissza a hotelszobájába, olyan bűntudata volt.

- Egyszer még össze is futottam Melaniával egy partin, de képzelhetitek, kerültem, mint a tüzet. Nagyon rosszul éreztem magam amiatt, amit csinálok. Donald sohasem hozta szóba, csupán egyetlen esetre emlékszem, amikor megjegyezte, hogy a felesége igazán intelligens nő, négy-öt nyelven is beszél, de nem sokat beszéltünk róla. Most, hogy visszagondolok ezekre, még pocsékabbul érzem magam, nem szabadott volna ezt tennem egy nős férfival, sajnálom, idiótán viselkedtem.

Csak egy butuska, bulis csaj voltam, a Playboy-villában éltem az életem, mindent csak szórakozásból csináltam. Nem voltam belé szerelmes, és ő sem volt belém, persze, ettől még rossz dolgot tettünk, amit azóta nagyon bánok. Ha mondhatnék valamit Melaniának, csak azt mondanám, nagyon-nagyon sajnálom, és nincs mentségem semmire. Bár ne történt volna meg az egész. Sajnálom - mondta könnyezve.

Ezt is szeretjük