Ezért cserélték le valójában a Trónok harca színészét - Kiderült az igazság
A rajongók sokáig találgatták, miért játszotta új színész Daario Naharis-t.

tronok-harca-daario-naharis-csere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harcában gyakori eset volt, hogy egy-egy kisebb szereplőt csendben lecseréltek. Tommen Baratheont, Myrcella Baratheont, Selyse Baratheont, Dickon Tarly-t, a Háromszemű Hollót, de még az Éjkirályt is más játszotta a különböző évadokban.

Ezért cserélték le őket

A legrosszabbul a Hegyet alakító színészek jártak: itt két sztárt is elfogyasztottak, mire megtalálták a végleges Hegyet, Hafþór Júlíus Björnssont. A legtöbbjük epizódszereplőből mellékszereplővé lépett elő, ahol már erősebb színészi játékra volt szükség, volt, akinek egy másik szereppel ütközött a dolog, de a Baratheon gyerekek esetében a kor is közbeszólt, ugyanis a sorozat későbbi évadaiban idősebb színészekre volt szükség, és az eredeti szereplők nem nőttek olyan gyorsan, ahogy azt a történetszáluk megkívánta volna.

A legszembetűnőbb eset talán Daario Naharis cseréje volt, aki Daenerys Targaryen kis kalandját alakította a harmadik évadtól egészen a hatodikig. A harmadik évadban még Ed Skrein személyesítette meg a jóképű zsoldoskatonát. A könyvben Daario Naharis külseje teljesen más volt, mint Skreiné, ezért, amikor megváltak tőle egy évad után, a rajongók azt feltételezték, hogy azért, mert egy sokkal könyvhűbb Daariót hoznak majd a sorozatba.

Az eredeti Daario Naharis ugyanis hosszú, kékre festett hajjal, aranyszínű szakállal és aranyfoggal jelenik meg, ami finoman szólva is eltér a Skrein által alakított barna hajú, egyszerű, bőrbe öltözött figurától. A negyedik évadban már Michiel Huisman személyesítette meg őt, azonban a nézők legnagyobb meglepetésére ő sem viselte a könyvben leírt vonásokat, ezért meglepetten álltak a csere előtt.

Mostanra kiderült, miért váltak meg Ed Skreintől - mint kiderült, a színész szerepet kapott A szállító: Örökség című filmben, ahol Jason Statham fiatalabb verzióját játszotta el. Állítása szerint nagyon nehéz döntés elé került, de úgy vélte, hogy a karrierjén többet dobhat egy nagyobb szerep, így végül amellett döntött.

Ugyan az akciófilmet eléggé leszólták a kritikusok, mégis megérte elvállalnia, ugyanis később olyan filmekben szerepelhetett általa, mint a Deadpool, a Sötétségben vagy az Oscar-díjas If Beale Street Could Talk, most pedig Angelina Jolie oldalán forgatja a Demóna: A sötétség úrnőjét.

Azért váltóját, Michiel Huismant sem kell sajnálni, a Trónok harca a dán színésznek is meghozta a világhírt. Szerepelt a Vadonban, az Adaline varázslatos életében és A meghívásban is, úgyhogy mindkettejüknek megérte elvállalni Daario Naharis szerepét.

Így néznek ki a Trónok harca karakterei a valóságban

A Trónok harca számos sztárja mellett elmennél az utcán, annyira másképp festenek, mint a szériabeli karaktereik. Nézd meg, hogy néznek ki a sorozatban és a valóságban!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük