Nyilatkozott a szerető! Megcsalta a férje a 4 gyermekes színésznőt
Tori Spellinget megcsalta férje, Dean McDermott egy 28 éves lánnyal, aki most nyilatkozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bomba robbant Tori Spelling idillikusnak tűnő életében. A sorozatsztárt ugyanis megcsalta férje egy 28 éves nővel, miközben a színésznő otthon nevelgette négy gyermeküket.

Emily Goodhand elmondta, Torontóban egy bárban akadtak össze a 47 éves Dean McDermottal, aki bőszen ecsetelte az ismeretlen lánynak, mennyire rossz a házassága.

Szexvideót akart mutatni

A pár egy kocsmában találkozott, ahová közös barátaik hívták meg őket. Az Eltűntnek nyilvánítva sztárja sokat ivott a buliban, legalábbis ezzel próbált mentegetőzni. Emily Goodhand, akivel végül a nős színész távozott, most beszélt a liezonról a US Weekly magazinnak.

- Nagyon romantikus férfi Dean. Végig azt ecsetelte, mennyire szép vagyok és elmesélte, hogy boldogtalan a házassága, már jó ideje nem is feküdtek le a feleségével. Őszintének tűnt, hittem neki - mondta el a lány.

A színész állítólag a munkájáról és négy gyermekéről is mesélt, közel nyolc órát beszélgettek a bárban, mire a lány elkísérte McDermottot a hotelszobájába.

- Dean azt mondta, nagyon szereti a feleségét, de Tori nem hajlandó lefeküdni vele. Akkor elbúcsúztam és haza akartam menni, de átölelt. Így maradtam - mesélte.

Másnap is találkoztak, amikor is a férfi a számítógépén fényképeket mutogatott a családjáról, valamint a feleségével készített szexvideót is meg akarta mutatni új ismerősének, ám arra a lány érthető módon nem volt kíváncsi. Mint mondta, nem hitegették egymást a színésszel, hogy majd újra találkoznak, pontosan a helyén kezelték ezt a kis kalandot.

Kutyából nem lesz szalonna

Az ügy pikantériája az, hogy amikor Dean McDermott éppen ezzel a lánnyal hempergett a szállodában, a felesége, Tori Spelling interjút adott, melyben azt ecsetelte, hogy minden héten legalább egyszer romantikus randira mennek a férjével, akivel még mindig izzik közöttük a levegő és akivel folyamatosan kívánják egymást.

A megcsalás hírére a Beverly Hills, 90210 sorozat sztárja nem akart reagálni. Egy barátja elmondta, Tori Spellingben mindig is benne volt a félsz, hogy férje nem túl hűséges alkat. Előző feleségét is folyton csalta és a színésznő folyton kétségek között vergődött, hogy vajon meg tud-e változni egy csapodár férfi, vagy aki csaló volt, az marad örökre.

A házasságukat kikezdte a színésznő Spelling It Like It Is című, 2012-ben megjelent könyve is, amiben nyíltan beszélt kétségeiről és pénzügyi gondjaikról. Dean McDermott akkor azt mondta ismerőseiknek, hogy úgy érzi magát, mint egy idióta, akit több ezer ember előtt hurcoltak meg.

A mostani botrány nem is jöhetett volna rosszabbkor, ugyanis a házaspáréletéből újabb valóságshow-t készültek forgatni. Ebbe a zűrzavarba azonban valószínűleg nem akarja beengedni a kamerákat a színésznő.

Ezt is szeretjük