Friss! Kórházba került az ismert sorozatsztár
A sorozatsztár hétfőn lett először rosszul, akkor hazaengedték, majd másnap megint kórházba került, mivel nem javult az állapota.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spellinget 2009. szeptember 28-án, hétfőn kórházba szállították, adta hírül a 36 éves amerikai színésznő szóvivője.

Spelling hasi fájdalmakra panaszkodott, ezért döntött úgy, hogy megvizsgáltatja magát. Az orvosok még aznap hazaengedték, ám ő továbbra sem érezte jól magát, ezért másnap visszatért a kórházba.

Nem tudják az orvosok, mi lehet a baj

A Beverly Hills 90210 sorozat sztárja kedd este a Lambda Legal’s 17th Annual Liberty Awards díjkiosztó gálájának házigazdája lett volna, ám rosszulléte miatt a szereplést az utolsó pillanatban le kellett mondania. Azt, hogy pontosan milyen betegségben szenved, a szakembereknek egyelőre nem sikerült kideríteniük. Minderről pedig Tori férje, Dean McDermott tájékoztatta a Twitter nevű közösségi oldalon a sztár aggódó rajongóit:

- Csak most jöttünk ki a kórházból. Egy sor vizsgálat után sem kaptunk érdemi választ. Tori szörnyen érzi magát. Reméljük, hogy hamar vége lesz. Nagyon erős fájdalmai vannak – üzente McDermott a világhálón, és hozzátette, hogy nem zárták ki a vakbélgyulladás lehetőségét.

Az egész család lebetegedett

McDermott elmondása szerint a közelmúltban az egész család influenzás lett, amely mostanra náthává alakult. Szeptember 20-án pedig ő is bejelentkezett a kórházba egy hasi panaszokat okozó vírusfertőzéssel, ám arra egyelőre nem derült fény, hogy ennek lehet-e bármi köze Spelling megbetegedéséhez.

A közelmúltban a Star magazin megdöbbentő cikket jelentetett meg a kétgyermekes sztárpár házasságáról. Az újság McDermott egyik barátját, Michael Olifierst idézi, aki szerint Spelling és McDermott csak a pénz és a hírnév miatt vannak együtt, és már régen nem szerelmesek egymásba.

Tori természetesen koholmánynak nevezte az írást, és arra kérte a rajongókat, hogy véletlenül se dőljenek be a rosszindulatú állításoknak.

Ezt is szeretjük