Friss! Kórházba került az ismert sorozatsztár
A sorozatsztár hétfőn lett először rosszul, akkor hazaengedték, majd másnap megint kórházba került, mivel nem javult az állapota.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spellinget 2009. szeptember 28-án, hétfőn kórházba szállították, adta hírül a 36 éves amerikai színésznő szóvivője.

Spelling hasi fájdalmakra panaszkodott, ezért döntött úgy, hogy megvizsgáltatja magát. Az orvosok még aznap hazaengedték, ám ő továbbra sem érezte jól magát, ezért másnap visszatért a kórházba.

Nem tudják az orvosok, mi lehet a baj

A Beverly Hills 90210 sorozat sztárja kedd este a Lambda Legal’s 17th Annual Liberty Awards díjkiosztó gálájának házigazdája lett volna, ám rosszulléte miatt a szereplést az utolsó pillanatban le kellett mondania. Azt, hogy pontosan milyen betegségben szenved, a szakembereknek egyelőre nem sikerült kideríteniük. Minderről pedig Tori férje, Dean McDermott tájékoztatta a Twitter nevű közösségi oldalon a sztár aggódó rajongóit:

- Csak most jöttünk ki a kórházból. Egy sor vizsgálat után sem kaptunk érdemi választ. Tori szörnyen érzi magát. Reméljük, hogy hamar vége lesz. Nagyon erős fájdalmai vannak – üzente McDermott a világhálón, és hozzátette, hogy nem zárták ki a vakbélgyulladás lehetőségét.

Az egész család lebetegedett

McDermott elmondása szerint a közelmúltban az egész család influenzás lett, amely mostanra náthává alakult. Szeptember 20-án pedig ő is bejelentkezett a kórházba egy hasi panaszokat okozó vírusfertőzéssel, ám arra egyelőre nem derült fény, hogy ennek lehet-e bármi köze Spelling megbetegedéséhez.

A közelmúltban a Star magazin megdöbbentő cikket jelentetett meg a kétgyermekes sztárpár házasságáról. Az újság McDermott egyik barátját, Michael Olifierst idézi, aki szerint Spelling és McDermott csak a pénz és a hírnév miatt vannak együtt, és már régen nem szerelmesek egymásba.

Tori természetesen koholmánynak nevezte az írást, és arra kérte a rajongókat, hogy véletlenül se dőljenek be a rosszindulatú állításoknak.

Ezt is szeretjük