Borzasztóan csúnya bikiniben Tori Spelling
A 36 éves színésznő igazi roncs: sokkolóan lefogyott, mellei pedig eltorzultak a plasztikáztatástól. Nem kellett volna bikinit húznia.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spellinget néhány napja örökítették meg a kaliforniai Palm Springsben, ahol családjával együtt közösen strandolt.


A 36 éves amerikai sorozatsztárnak sikerült jócskán elborzasztania bikinis testének sokkoló látványával a fürdőzni vágyókat.

A színésznő csonttá soványodott testén ugyanis iszonyatosan festettek méretes, bizarrul szétműtött mellei.

Állítása szerint semmi baja

Mindeközben Spelling határozottan állítja, hogy nincsen étkezési zavara, és hogy rendben van az egészsége, habár azt azért beismerte, hogy Hollywood óriási nyomást gyakorol rá azzal kapcsolatban, hogy minél vékonyabb legyen.

Nem tudni, hogy miért, de az egyik képen éppen egy méretes szendvicsből falatozik, talán mert éhes volt, de elképzelhető az is, hogy csak a fotós kedvéért kezdett el falánkan majszolni.

Sokak szerint anorexiás

Botsáska-lábait és lapos hasát látva mégsem úgy néz ki, mint aki degeszre eszi magát minden nap.

Néhány héttel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy Tori Spellingnek állítólag kifejezetten megromlott anyjával a kapcsolata, amitől annyira kikészült, hogy enni is alig bír.

A közelmúltban a két nő zavarbaejtő rivalizálásba kezdett, előbb ugyanis anyja dobta piacra kendőzetlen emlékiratait, erre válaszul pedig Tori Spelling is kiadta második könyvét Mommywood címmel, amiben többek között anyja rágalmaira válaszol.

A 90210 című sorozat sztárja első önéletrajzi könyve tavaly jelent, ami igazi bestseller volt Amerikában.

Ezt is szeretjük