A világ legtüzesebb bombázói
A Zoo magazin összeállította azoknak a szexi hölgyeknek a listáját, akik bájaikkal veszik le a pasikat a lábukról. Íme, a 10 legtutibb csaj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit Zoo magazin olvasói idén is megválasztották az általuk legszexisebbnek tartott hölgyeket.

Katie és Danielle

Bár a következő szépségek bizonyára méltán kerültek a top tízbe, azért az egyértelműen látszik, hogy elsősorban bájos honfitársaikra adták le szavazataikat a szigetország hölgykedvelő lakói.

10. Katie Downes

A liverpooli születésű glamúrmodell 24 éves létére megjárta már szinte az összes brit férfimagazin címlapját, a Maximtól a Nuts-ig, ahol mindenki megcsodálhatta természetes bájait. Merthogy a szépség azon kevés hölgyek közé tartozik, akik nem a szikének köszönhetik buja idomaikat. A szőkeség egy röpke felbukkanás erejéig látható volt a Tök alsó 2. című amerikai komédiában, de azért valószínűleg nem ő lesz az, akit színészi karrierje az Oscarig visz.

9. Danielle Lloyd

Úgy látszik, az iparáról és a Beatles-ről híres Liverpoolban csinos lányok születnek – példa erre Lloyd kisasszony is, aki bár nem túl eszes, azért pucér modellként elért már sok mindent. Pályafutását szépségkirálynővé választása lendítette előre, azóta is mindent megtesz, hogy így vagy úgy, de a címlapokra kerüljön. Hol sorozatos mellműtéteiről cikkeznek, hol pedig egész egyszerűen csak megmutatja
ország-világnak, milyen testtel áldotta meg a sors.

8. Sam Cooke

Bár a név hallatán többeknek a híres fekete soul-énekes jut eszébe, ezúttal zenéről nem esik szó, annál inkább dögös fotókról.

Sam és Ellison

A 22 éves Cooke Manchester városának szülötte, és hasonlóan pályatársaihoz, azzal keresi kenyerét, hogy alig semmiben fotóztatja magát. A pasiknak jó hír, hogy a szőkeség 2009-es erotikus naptárát bárki megrendelheti mindössze 8,99 fontért – mintegy háromezer forint -, aki pedig szeretne elmélyedni a hölgy magvas gondolataiban, annak ajánlható személyes blogja, ahol mindent megoszt az olvasókkal, a herbateáktól kezdve a kebab-főzésig.

7. Jennifer Ellison

Hihetetlen, hogy már a harmadik bombázó, aki Liverpoolban látta meg a napvilágot! Nos, mit is jó tudni a szőkeségről, aki 16 éves kora óta állandó főszereplője a különféle férfimagazinoknak, 2005 legszexisebb szöszijének választották, és imádja a szexet? Végsősoron ennyit bőven elég.

Persze megemlíthetjük, hogy többek között szerepelt már színdarabokban, megjelent egy fitnesz-dvd-je, és néhány tinglitangli dalocskát is kiadott. Ám a férfiakat tudvalevőleg úgysem ezek érdeklik, sokkal inkább, hogy belelássanak a bugyijába.

6. Emma Rigby

Mindössze 19 éves a St. Helens-i szépség, aki leginkább a brit Hollyoaks sorozat nézői számára lehet ismerős. Az anorexiával küszködő Hannah Ashworth megformálásáért 2008-ban el is nyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a British Soap Awards-on. Persze azért ő is elvállalt már néhány modellmunkát, emellett pedig igyekszik jótékonysági rendezvények aktív résztvevője lenni.

5. Nicole Scherzinger

Az egzotikus hölgy két okból is eltér az eddig felsorolt szépségektől: ő ugyanis Hawaii-n született, ráadásul a többiekhez képest viszonylag régen, harminc évvel ezelőtt. A hölgyemény jelenleg a Pussycat Dolls lánybanda énekesnője - a szexi együttes csajai között ő az egyetlen, aki a dalírásban is néhányszor közreműködött.

Emma és Nicole

A magánéletben pedig nem más a párja, mint a napokban Forma 1-es világbajnokká vált Lewis Hamilton.

4. Danielle Bux

Valószínűleg egy lenne a sok glamúrmodell közül Bux kisasszony, ha nem menne hozzá hamarosan a legendás brit focistához, Gary Linekerhez. Hogy a 47 éves sportoló mivel tudta elcsavarni a nálánál sokkal fiatalabb hölgy fejét, azt nem lehet tudni. Mindenesetre állítólag már első pillantásra beleszeretett a férfiba, és bár korábban ellenezte a házasságot, most minden apró részletet élvezettel terveznek meg, hogy a decemberi esemény minél nagyobb élmény legyen számukra.

3. Gemma Atkinson

A 24 éves bombázó szintén a Hollyoaks sorozat szereplőgárdáját erősítette, majd azután több filmben is felbukkant. Egy fogyókúrát követően annyira összementek a mellei, hogy úgy érezte, itt az ideje, hogy egy kis sebészi segítséget vegyen igénybe, ezért aztán kés alá feküdt.

Danielle és Gemma

Az új ciciktől annyira megnőtt az önbizalma, hogy egyre-másra vállalta el a férfimagazinok felkéréseit, így többször pózolt már a Maxim, az FHM vagy a Zoo lapjain. Nemsokára pedig piacra dobja jövő évi naptárát, melynek szexi fotóit szokás szerint Thaiföldön készítették.

2. Megan Fox

Bár nem az volt az első filmje, a 22 éves amerikai színésznő tavaly a Transformers című mozival robbant be a sztárvilágba, azóta pedig nem telik el hét, hogy ne hallanánk róla valami izgalmasat.

Megan és Cheryl

Az FHM idei évi bombanő-szavazásán sikerült aranyérmet szereznie, ám a Zoo listáján csupán a második helyezést tudhatja magáénak a tetovált szépség.

1. Cheryl Cole

A dobogó legtetején a Girls Aloud banda 25 éves énekesnője áll. Az angol focista, Ashley Cole kedvese jelenleg egy zenés tehetségkutató műsor, az X faktor zsűrijét erősíti.

A szépségre mostanság rájár a rúd: férjével amolyan se vele, se nélküle kapcsolatban élnek, ráadásul drogfüggő bátyját nemrég tartóztatták le autólopás miatt.

Ezt is szeretjük