Fotó! 60 év köztük a korkülönbség, mégis odavannak egymásért
Újra együtt Tony Bennett és Lady Gaga
Tony Bennett és Lady Gaga együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, olyan jól sikerült Lady Gaga és Tony Bennett közös munkája, hogy egy egész lemezt dobnak össze ők ketten - hiába a 60 év korkülönbség. Mint ismeretes, a 28 éves énekesnő és a 87 éves énekes The Lady is a Tramp című duettnél működtek először együtt még 2011-ben - a dal ebben a formában a legendás énekes Duets II. című albumára került fel.

Akkor Bennett teljesen odavolt Gagáért, mondván, egy igazi jazz-lady veszett el benne.

A számot és a hozzá készült videóklipet az egész világban pozitívan fogadták, a kritika is az egekig magasztalta - ami bizonyára hozzájárult ahhoz, hogy végül a két előadó gondolt egy merészet, és elhatározták, hogy egy közös lemezt adnak ki.

A Cheek to Cheek című album eredetileg idén január elsején jelent volna meg, de aztán elhalasztották márciusra - ám még akkorra sem készült el.

Hogy a rajongók ne várjanak hiába, Gaga és Bennett néhány napja, július 29-én bement a Tonight Showba, és ország-világ előtt bejelentették, hogy a korong szeptember 23-ára tényleg elkészül.

Lady Gaga és Tony Bennett: Anything Goes

Az új szám július 29-én került fel a Youtube-ra, de máris nagyon népszerű. Hallgasd meg!

Az új klipből is látszik, hogy teljes az összhang a két sztár között, és láthatóan nagyon élvezik a közös munkát - sőt, Bennett a showban is lelkesen nyilatkozott Gagáról, Elvishez hasonlítva az énekesnőt.

- Lady Gagában látok egyfajta színészi zsenialitást, nagyon kreatív és produktív ember. Abban a pillanatban, amikor meghallottam énekelni, rájöttem, hogy ő tényleg tud énekelni. Azt hiszem, olyan nagy sztár lesz belőle, mint Elvis Presley, a dalai örökre fennmaradnak - áradozott róla.

Lady Gaga smink nélkül

Az énekesnő is posztolgat, bár nem kellene minden fotóját közkinccsé tennie, ezeket bizonyosan nem.

Ezt is szeretjük