Ijesztő, leépült roncs lett a drogfüggő Tom Sizemore-ból

A kilencvenes évek egyik nehézfiúja rémisztően szétcsúszott a mértéktelen drogozás és vedelés miatt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elég csak néhány pillantást a Tom Sizemore-ról készült legfrissebb fotókra, hogy sajnálattal tudomásul vegyük, immáron ő is a ronccsá züllött hollywoodi sztárok sorát gyarapítja. A 44 éves filmsztár az elmúlt években ugyanis szörnyen szétcsúszott a sok drogtól, alkoholtól és zülléstől, ami meg is látszik leharcolt fején.

Bal oldalon Mickey Rourke-kal karrierje elején, jobb oldalon ronccsá züllötten

Pedig a színész ígéretes tehetségként indult a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján.

A nagydarab, szikár megjelenésű Sizemore alkatának megfelelően elsősorban erőszakos nehézfiúk megformálásával tett szert hírnévre, pályafutása során pedig olyan nagy rendezőkkel dolgozott együtt, mint Oliver Stone, Tony Scott, Michael Mann, Steven Spielberg vagy Martin Scorsese. 

Karrierjének legnagyobb elismerése az volt, amikor az 1999-es Tanúvédelemért Golden Globe-ra jelölték, de a díjat végül nem ő kapta.

Komoly metamfetamin-függő lett

Ám hiába a sikerek és a fontos mellékszerepek, amelyekkel a fenti nagyágyúk elhalmozták, az idegileg labilis Sizemore hamar a drogoknál és az alkoholnál kötött ki.

Hosszú éveken keresztül küzdött különféle függőségeivel, ám egyre mélyebbre süllyedt a devincai mocsarában.

Saját bevallása szerint az volt életének fordulópontja, amikor egy 1998-as tévéfilm forgatása során anyja oldalán megjelent nála Robert De Niro, és válaszút elé állították, vagy a börtönbe vagy a rehabra viszik.

Sizemore a rehabot választotta, de sajnos többszöri próbálkozás után sem sikerült megszabadulnia ördögeitől.

2007-ben például azért tartóztatták le, mert két csomag metamfetamint és három crackpipát találtak nála a rendőrök Ford Mustangjában. De legalább ekkora botrányt kavart 2005-ös maratoni hosszúságú szexvideójának kiszivárgása, vagy az, amikor 2003-ban egykori barátnőjét, a kultikus madame-ot, Heidi Fleisst verte meg brutálisan.

A börtönök és az évek óta elhúzódó függőségek ellenére mégis sokan – ahogyan mi is - reménykednek benne, hogy Sizemore talán végre talpra áll. De erre sajnos kevés az esély.

Ezt is szeretjük