Hónapokig titkolta a színészpár, hogy gyerekük lesz! A hatalmas babapocak mindenkit meglepett
Titokban tartották a babavárást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hardyról és feleségéről, a szintén színészkedő Charlotte Rileyról tegnap derült ki, hogy néhány hónapja babát várnak.

Charlotte az első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, azonban senki sem tudott a babáról, egészen tegnapig.

Jól titkolták a terhességét

Tom Legenda című filmjének premierjén, Londonban nagyott néztek a sajtósok, amikor meglátták Charlotte hatalmas pocakját, hiszen a sztárpár tavaly júliusban házasodott össze, és senki sem számított ilyen gyorsan a gyermekáldásra.

A 37 éves Tom már apuka, van egy 7 éves fia, Louis, az exbarátnőjétől, Rachel Speedtől, azonban feleségével közös gyermekük eddig még nem született.

A színésznő testre simuló fekete ruhát vett fel a vörös szőnyeges eseményre, ami még jobban felhívta a figyelmet gömbölyödő hasára.

- Nagyon büszke vagyok rá, hogy ismét apuka lehetek. Amikor az első gyermekem, Louis megszületett, rájöttem, hogy mennyire megváltoztatja az embert az apaság. Felelősségteljesnek kell lennem és vigyáznom magamra, mert már van kiért élnem.

Minden cselekedetemmel azon leszek, hogy segítsek a gyerekeimnek boldogulni. Már tudom mik az igazán fontos dolgok az életben. Jobb ember lettem, kevésbé vagyok önző, nem csinálok hülyeségeket. A családom a legfontosabb a világon - nyilatkozta Tom a HELLO! magazinnak.

Ezt is szeretjük