57 éves, és megint nem bírt magával! Tom Hanks friss fotóin röhög a világ
Videó és képek!
Tom Hanks legújabb filmje premierjén ismét nem bírt magával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nem volt olyan év, hogy ne jelent volna meg egy film Tom Hanks szereplésével, a színész mégis igyekezett amennyire csak lehet, visszavonult életet élni.

A köztudatba úgy is vonult be, mint egy csendes színész, aki bizony nem sokszor kavarja fel az állóvizet.

Az egyik legnépszerűbb színész

Tom Hankset választották azonban a világ kilencedik legértékesebb színészének. A rangsort aszerint állítják össze, hogy becslések szerint kik azok a sztárok, akik leginkább hatni tudnak a mozikasszák bevételeire.

Az 57 éves Hanks pedig nem is lazsál, idén két filmje is a mozikba került. A kritikusok máris az egekig magasztalják és tuti Oscar-várományosnak tartják a Phillips kapitányban nyújtott alakítása miatt.

Másik filmje, a Banks úr megmentése premierjén pedig megint csak bebizonyította, hogy nem savanyúságáról híres. Hülyébbnél hülyébb fejeket vágott a fotózáson, a film körüli kampány során pedig folyton viccelődött.

- Az élet ugyebár egy doboz bonbon. Ezek szerint én megszívtam. Mert könyörgöm: cukorbeteg vagyok! - nevetgélt.

"Ellopta" az iPadet

Legutóbb azzal borzolta fel a kedélyeket, hogy szintén ennek a filmnek egy sajtóértekezletén zsebre vágott egy iPadet. Természetesen csak poénkodott, a sajtó mégis úgy hozta le, hogy ellopta a gépet, nem mintha nem telne neki akár egy raklapnyira.

Jimmy Kimmel műsorában pedig bemutattak egy videót, ahol kislányát tréningezi a gyermekszépségversenyre. Illegeti-billegeti magát, és azt tanítja, hogyan évődjön a kislány, valamint a rózsaszín tütüjét is ő varrja meg.

Ezért is kapott hideget-meleget a kommentelőktől, a keresztvizet leszedték a színészről. Az már egyik hozzászólót sem érdekelte, hogy Tom Hanksnek már felnőtt gyermekei vannak, lánya egyáltalán nem modellalkat, ahogy azt mi is megírtuk.

Ezt is szeretjük