Tom Cruise olyat is bevallott, amit nem kellett volna
Tom Cruise és Nicole Kidman egykor álompárnak számítottak, de vajon meddig tart a szerelem?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise szinte nap mint nap az újságok címlapjára kerül, hol feleségével, Katie Holmesszal való kapcsolatáról írnak, hol nevelési módszereit kérdőjelezik meg, de a szcientológia iránti elhivatottsága is szolgáltat témát.

Mióta az 1986-os Tup Gunnal befutott, mindig is nagy figyelmet kapott magánélete, melyről Iain Johnstone: Tom Cruise - Színház az egész világ című, 2006-ban megjelent életrajzi könyvében részletesen is olvashatunk.

Új szerelem a forgatáson?

Többek között őszintén vall volt feleségével, Nicole Kidmannel való kapcsolatáról, illetve válásuk hátteréről is. Szakításuk akkoriban nagy megdöbbenést keltett, hiszen a kilencvenes években ők voltak Hollywood ügyeletes álompárja.

A Vanília égbolt - melyben a férj kapta az egyik főszerepet - azonban gyökeresen megváltoztatta a Cruise család életét. Filmbéli kolléganőjének, a különleges szépségű Penélope Cruznak Tom sem tudott ellenállni, bár állítása szerint csak a forgatások befejeztével, a válás kimondása után jöttek össze.

Mindenesetre még javában folytak a film munkálatai, amikor a sztár beadta a válási papírokat. Szóvivőjük kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, de arról is biztosította a médiát, hogy a felek békésen vesznek búcsút egymástól.

Még mindig szereti Nicole-t

A 2001-es mozi végül nem kapott túl jó kritikát, ám a két főszereplő közötti szexuális feszültséget érezni lehetett, ami nyilvánvalóan nem csupán a színészi játéknak, hanem valódi érzelmeiknek is köszönhető volt.

Cruise a premier után meghívást kapott a Larry King Show-ba, ahol mesélt új kapcsolatáról, de a volt feleségéhez fűződő viszonyáról is meglepően őszintén nyilatkozott.

- A házasság időnként nagyon nehéz, de meg kell mondanom, hogy a kapcsolatunk még ma is fontos helyet foglal el a szívemben. Szeretem Nicole-t, mindig is szerettem - vallotta.

Hogy ez miként esett Penélopénak, azt nem tudjuk. És azt sem, hogy mostani feleségének mond-e ilyeneket.

Csak remélni lehet, hogy azóta sikerült érzelmileg eltávolodnia exnejétől, mert Katie Holmes bizonyára nem nézné jó szemmel, ha férje nyugtalan éjszakákon még mindig Nicole nevét suttogná a hálószobájuk csöndjébe.

Cikkünk Iain Johnstone Tom Cruise - Színház az egész világ című könyve alapján készült.
Kiadja a Saxum Kiadó. Ára 2500 Ft, akciósan 750 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük