Tom Cruise stábja lezuhant egy repülőgéppel! Halálos kimenetelű volt a forgatás
Két ember meghalt a balesetben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise-t Mena című filmjének forgatását tragédia miatt kellett félbeszakítani.

A munkálatok során a sztár stábjának két tagja meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.

Lezuhant a repülőjük

A filmben Tom Cruise egy Barry Seal nevű pilótát játszik, aki üldözőbe veszi Pablo Escobar drogbárót. A jelenetben Tom karaktere egy kisrepülővel köröz Escobar drogtanyája felett, a profi filmes pilóták által vezetett repülő azonban nem úgy ért földet, ahogy kellett volna.

A gépet vezető Alan Purwin és Carlos Berl a helyszínen meghaltak, a harmadik pilótát, Jimmy Lee Garlandot pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Jimmy Lee Garland jelenleg is életveszélyben van, de a kórház számos orvosa azon dolgozik, hogy sikerüljön stabilizálni az állapotát. A családja köszönetet mondott a mentősöknek, akik hihetetlen sebességgel szállították kórházba a férfit.

Az Associated Press szerint jelenleg senki nem tudja pontosan, hogy mi történhetett, és ki vezette pontosan a gépet, ehhez meg kell várni, hogy Jimmy felépüljön annyira, hogy felébresszék a mesterséges kómából, de valószínűleg a rossz idő okozta a gép becsapódását.

Sem Tom Cruise, sem a film rendezői nem akartak nyilatkozni a baleset kapcsán, a Universal Pictures stúdió is csak röviden kommentálta a tragédiát.

"Szeretetünket és imáinkat küldjük a stáb tagjainak és a családjuknak ezekben a nehéz órákban."

Ezt is szeretjük