Őrület, mit művelt Tom Cruise a forgatáson: kollégáiban is megállt az ütő egy pillanatra
Tom Cruise életveszélyes jelenetet vállalt be a Mission: Impossible új részének forgatásán.

GettyImages-1397947472
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise az életét kockáztatta a Mission: Impossible új részének forgatásán. A színész egy veszélyes kaszkadőrjelenetet vállalt be csak azért, hogy minél hitelesebb legyen a végeredmény.

A Hollywood Reporter az Instagram-oldalára tette fel a videót a veszélyes akcióról.

Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

A hatvanéves színész mindig is nagyon maximalista és bátor jellem volt, ezért a filmjeiben olyan jeleneteket is bevállal, amiket más kollégái már nem mernének. A Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész című mozifilm is bővelkedik majd izgalmas akciójelenetekben. Az alábbi felvételen látható motoros kaszkadőrmutatványa élete legveszélyesebb feladata volt, hiszen egy rámpáról hajtott le a szakadékba. A rövid felvételen látszik, hogy még a stáb is feszülten nézte végig a teljes jelenetet, nyilvánvalóan izgultak Cruise épségéért.

Az IMAX videójából kiderült, hogy a sztár már gyerekkora óta arról ábrándozott, hogy egy ehhez hasonló veszélyes akciót megcsináljon. Komoly felkészülés előzte meg, hogy bevállalja a mutatványt: motocrosspályán gyakorolta az ugrást 13 ezer alkalommal, több mint 500-szor ejtőernyőzött, illetve modellezték is a pályát nemcsak számítógépen, hanem a valóságban is. A felépített pályán gyakorolt Cruise, hogy élesben, a szakadéknál minden tökéletesen menjen. Az időjárási viszontagságokkal is számolniuk kellett.

Szerencsére egy hajszála sem görbült, nem csoda, hogy miután újra föld érte a talpát, vastapssal és üdvrivalgással fogadta a stáb. A veszélyes jelenetet Norvégiában vették fel, érdekesség, hogy a rámpát, amelyen a motorral végigszáguldott, hónapokon át építették. Egy nap alatt hatszor csinálta újra a kockázatos jelenetet, amelyet a készítők minden idők legveszélyesebb kaszkadőrmutatványaként tartanak számon.

A film várhatóan 2023 júliusában kerül a mozikba.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Suri Cruise.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük