Őrület, mit művelt Tom Cruise a forgatáson: kollégáiban is megállt az ütő egy pillanatra

Tom Cruise életveszélyes jelenetet vállalt be a Mission: Impossible új részének forgatásán.

Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise az életét kockáztatta a Mission: Impossible új részének forgatásán. A színész egy veszélyes kaszkadőrjelenetet vállalt be csak azért, hogy minél hitelesebb legyen a végeredmény.

A Hollywood Reporter az Instagram-oldalára tette fel a videót a veszélyes akcióról.

Tom Cruise a Mission: Impossible forgatásán

A hatvanéves színész mindig is nagyon maximalista és bátor jellem volt, ezért a filmjeiben olyan jeleneteket is bevállal, amiket más kollégái már nem mernének. A Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész című mozifilm is bővelkedik majd izgalmas akciójelenetekben. Az alábbi felvételen látható motoros kaszkadőrmutatványa élete legveszélyesebb feladata volt, hiszen egy rámpáról hajtott le a szakadékba. A rövid felvételen látszik, hogy még a stáb is feszülten nézte végig a teljes jelenetet, nyilvánvalóan izgultak Cruise épségéért.

Az IMAX videójából kiderült, hogy a sztár már gyerekkora óta arról ábrándozott, hogy egy ehhez hasonló veszélyes akciót megcsináljon. Komoly felkészülés előzte meg, hogy bevállalja a mutatványt: motocrosspályán gyakorolta az ugrást 13 ezer alkalommal, több mint 500-szor ejtőernyőzött, illetve modellezték is a pályát nemcsak számítógépen, hanem a valóságban is. A felépített pályán gyakorolt Cruise, hogy élesben, a szakadéknál minden tökéletesen menjen. Az időjárási viszontagságokkal is számolniuk kellett.

Szerencsére egy hajszála sem görbült, nem csoda, hogy miután újra föld érte a talpát, vastapssal és üdvrivalgással fogadta a stáb. A veszélyes jelenetet Norvégiában vették fel, érdekesség, hogy a rámpát, amelyen a motorral végigszáguldott, hónapokon át építették. Egy nap alatt hatszor csinálta újra a kockázatos jelenetet, amelyet a készítők minden idők legveszélyesebb kaszkadőrmutatványaként tartanak számon.

A film várhatóan 2023 júliusában kerül a mozikba.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Suri Cruise.

Tom Cruise és Katie Holmes cuki kislányából szép tinédzser lett: a 16 éves Suri tiszta anyja

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük