150 esküvői vendég előtt szakított Todd English és Erica Wang
A meghívottak nem erre számítottak, amikor megjelentek Todd English és Erica Wang tervezett esküvőjén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esküvőjüket legtöbben különleges emlékként őrzik emlékezetükben. Nem úgy Todd English sztárszakács és menyasszonya, Erica Wang - ők ugyanis a szakításukat időzítették az eredetileg egészen másra kitalált napra.


A 49 éves fakanálzsonglőr és 33 éves arája eredetileg mintegy 150 meghívott vendég jelenlétében mondta volna ki a boldogító igent egy minden ízében exkluzív ceremónián a New York-i St. Regis Hotelben, ám végül a vőlegény elfelejtett megjelenni a jeles eseményen.

Üzengetés a sajtóban

Mint Wang a New York Postnak elmesélte, a férfi órákkal a tervezett időpont előtt egyszerűen felszívódott. És mire a hölgy észbe kapott, már ki is rakta közös lakásukból, hitelkártyáját letiltatta, ráadásul járulékos költségként 12 ezer dollárt, azaz több mint kétmillió forintnak megfelelő összeget is rajta akar behajtani.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Wang nem csak hajléktalanná, de egyszeriben munkanélkülivé is vált, mivel English asszisztenseként dolgozott. Természetesen Todd English sem maradt válasz nélkül - ugyancsak a már említett újságnak előadta az ő verzióját a történtekről.

Állítása szerint azért érezte szükségét annak, hogy szó nélkül eltűnjön, mert kedvese már nem egy alkalommal kezet emelt rá, legutóbb alig néhány hete a férfi saját karórájával úgy arcon csapta, hogy felrepedt a bőre. Ebből kifolyólag haragkezelő terápiára is jártak, ám ő egészen a végletekig bízott abban, hogy lehet még házasság a kapcsolatukból.

- Nézzék, bevallom, makacsul akartam ezt a kapcsolatot, egy stabil hátteret a gyerekeimnek, és olyasvalakit magam mellé, akihez jó hazamenni, nem pedig azt, hogy verbálisan, pszichésen, érzelmileg és fizikailag is bántalmazásokat kelljen elszenvednem - állt English nyilatkozatában.

Arra pedig, hogy ennek ellenére azért bánhatott volna nagyvonalúbban is majdnem-feleségével, úgy reagált, hogy Wang sokszor kihasználta már a jóhiszeműségét. Ráadásul nem átallott az esküvő napján 250 ezer dollárt, azaz mintegy negyvenmillió forintot elszórni, csak mert meg akarta vendégelni a barátait, ha már egyszer eljöttek.

Ki mond igazat?

A hölgy mindenesetre tagadja a vádakat, azt állítván, kétéves kapcsolatuk alatt soha nem emelt kezet párjára, csupán azt kifogásolta, hogy szerinte tervezett házassági szerződésük eléggé egyoldalúra sikeredett. Szakítás esetén ugyanis - bármikor is következik be - egy fityinget sem kapott volna. Ezt pedig nem szerette volna aláírni, ami nyilván nem tetszett leendő urának.

Todd English egyébként sztárszakácsnak számít az Egyesült Államokban, több mint tíz étterme van USA-szerte - egyebek közt a Los Angeles-i Beso, melyet Eva Longoria Parkerrel közösen alapítottak. Emellett szakácskönyvet ír, és két műsora - Cooking with Todd English, Food Trip with Todd English - is fut a különböző csatornák műsorán.

Ami a magánéletét illeti, egyszer már volt házas - Olivia English-től három gyermeke született. Bár azóta néhányszor járt már jegyben, valamilyen okból kifolyólag egyik kapcsolatából sem lett holtomiglan-holtodiglan.

Ezt is szeretjük