Meleg sztárok
Akik rejtegették, akik lebuktak és akikről pletykálnak
Kevés sztár van, akit még nem gyanúsítottak meg azzal, hogy a saját neméhez vonzódik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Guti

A legutóbbi találgatások egyik célpontja Guti, a Real Madrid lányos arcú futballsztárja volt: a Cuore magazin hatalmas érdeklődést kiváltó képeket közölt, melyeken az egyébként is meleg ikonnak számító focista állítólag egy férfit csókol.

Íme, a Cuore

A fényképek kiváltotta izgalom persze hamar elült, mikor kiderült, hogy Guti valójában saját húgának gratulált csak, annak második terhessége alkalmából…

A kétgyermekes családapa Guti tehát tisztázódott, bár ő is tisztában van a spanyol meleg szubkultúrában elfoglalt kiemelt helyével: a rendkívül népszerű focista már több gay magazinnak is pózolt különböző fotósorozatokban.

Andy Dick

Amerika egyik legnépszerűbb komikusáról is hosszú ideig mindenki találgatott, és elmondása szerint mind hetero-, mind homoszexuális barátai állandóan győzködték, hogy nyíltan is vallja be melegségét.

A magamutogató Dick – tartóztatták már le hátsó felének és intim testtájékainak nyilvános megvillantásáért is – végül csak beadta a derekát, igaz, nem azt mondta, amit vártak tőle:

- Mindenki állandóan a nyakamra mászik, hogy ismerjem be: meleg vagyok, úgyis tudja mindenki. Az emberek szeretnének mindent feketén-fehéren látni, de én csak annyit mondhatok: a férfiakat is szeretem. Dick mindenesetre a nőket sem veti meg: legalábbis erre elegendő bizonyítéknak tűnik három gyermeke.

Lance Bass (N’Sync)

A nevéhez méltóan basszus hangú srác annak idején az N’Sync fiúcsapatban szerzett magának hírnevet, többek között Justin Timberlake oldalán. Szexualitása rengeteg pletyka forrása volt, főleg, hogy az idők folyamán több fotó is készült róla neves melegbárok előtt.

Mikor Perez Hilton oldala és a New Post Page Six is hosszabb cikkeket szánt nemi orientációinak találgatására, már lehetett sejteni, hogy ezt Bass nem fogja válaszlépések nélkül hagyni, és valóban: az énekes sajtósa útján végül hosszú évek után kitárulkozott a People magazinnak, elismerve homoszexualitását.

A hír az ennek hatására némileg morcos Johnny Deppet ütötte le a People címlapjáról. Bass coming out-jának pozitív volt a fogadtatása, és az egykori N’Sync tag most ismét fiúcsapatot szervez – csupa meleg taggal!

- Nem szégyenkezek, és nem hiszem, hogy bármi rosszat tennék. Jó volt a titkolózástól végre megszabadulni, nyugodtabb és boldogabb vagyok, mint eddig bármikor – nyilatkozta.

Tom Cruise

Mindenki kedvenc szcientológusa a ’80-as évektől kezdve próbálja lerázni a feltételezett homoszexualitásáról találgatókat, de kevés sikerrel: a pletykák időről időre újra felbukkannak.

A találgatások főleg akkor kaptak erőre, mikor a francia Actustar magazin 2001-ben egy interjút közölt a meleg pornósztár Kyle Bradforddal, akinek állítása szerint volt röpke kapcsolata Tommal.

Cruise egyből beperelte mind a lapot, mind Bradfordot, és végül 10 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki. Később Bradford azzal vádolta meg a magazint, hogy az interjú a francia újságírók képzeletében született, hisz ő maga sosem ült le velük beszélgetni.

A színész tavaly megjelent nem hivatalos, de annál botrányosabb életrajzában Andrew Morton minden létező sarat rápakol Cruise-ra, többek között annak idején azt is nyilatkozta, hogy olyan levelek vannak birtokában, amelyek megerősítik:

a Tágra zárt szemek forgatásán a filmsztár homoszexuális kalandba bocsátkozott. Morton végül egy magánnyomozót, Paul Barressit eresztette rá az ügyre, de a hekus kutatásai alighanem tisztázták Tomot – legalábbis egy időre.

- Minden, amit hat év alatt találtam, arra mutat, hogy Cruise nem meleg – nyilatkozta Barressi.

Neil Patrick Harris

Végezetül, következzen egy olyan színész, aki hosszú ideig vehemensen tagadta, hogy meleg lenne. A pályáját gyerekszínészként a Clara szíve című filmben kezdő, Golden Globe- és Emmy-díjra jelölt Harris minden lehetséges alkalommal tüzet köpött, ha valaki akár csak megemlítette feltételezett homoszexualitását.

A How I Met Your Mother című sorozat nőcsábászaként hatalmas közönségkedvenccé vált Harris még akkor is folytatta a tagadást, amikor lebukott szeretőjével, David Burtkával, és a canada.com lap hosszú sztorit közölt róluk.

Harris sajtósa közölte, hogy a weblap állításai nem épp meggyőzőek, és a színész a nőket részesíti előnyben.

A bizonyítékok fényében tarthatatlan közleményt mindössze egy napig próbálták beadni a nyilvánosságnak: Harris végül hosszas vívódás után beismerte, hogy saját neméhez vonzódik, azóta pedig már össze is költözött barátjával.

Ezt is szeretjük