Tina Turner ritkán látott, megható esküvői fotói: fiatalabb férjével 27 év után kötötte össze az életét

Tina Turner emlékére megmutatjuk, milyen volt az énekesnő esküvője.

tina-és-erwin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tina Turner első házassága megannyi harccal és mélyponttal járt, ugyanis zenész partnere, Ike Turner többször bántalmazta őt. Az énekesnőnek majdnem az életébe került ez a mérgező kapcsolat, amiből végül sikeresen ki tudott lépni. Utána évekig nem hitt az igaz szerelem létezésében, míg meg nem ismerte a nála 16 évvel fiatalabb Erwin Bach zenei producert.

Tina Turner esküvője

A Tina című dokumentumfilmjében mesélte el, hogyan ismerte meg a férfit.

- Fiatalabb volt nálam, amikor megismerkedtünk, harmincesztendős volt, és ő rendelkezett a legszebb arccal. Ezt el sem lehet magyarázni rendesen: őrjítő volt! Azon gondolkodtam, vajon honnan származhat, mert annyira jóképűnek láttam. Hevesen dobogott a szívem, ami azt jelenti, hogy a lelkünk találkozott egymással. Még a kezeim is remegtek - foglalta össze első benyomását a férfiról.

Düsseldorf repterén találkoztak, Turner menedzsere, Roger megkérte Erwint, menjen ki érte a repülőtér elé. Bach bevallása szerint nagyon élvezték az első közös útjukat, bár Tina a világ egyik legnagyobb szupersztárja volt, mégsem érezte magát feszélyezve mellette.

Turner életrajzi könyvében kifejtette, találkozásuk első napján annyi minden történt vele, a repülőút, a koncertjének turnéja, mégis észrevette a férfit. 

- Rögtön kötődni kezdtem hozzá érzelmileg. Akár figyelmen is kívül hagyhattam volna az érzéseim, helyette hallgathattam volna az apró hangokra a fejemben, amelyek azt mondatták, hogy nem nézek ki túl jól, vagy nem szabad a romantikára gondolnom, mert annak sosem lesz jó vége.

Ehelyett a szívemre hallgattam.

- Kiléptem a komfortzónámból, és prioritásként kezeltem Erwin megismerését. Ez az egyszerű első találkozás egy hosszú, gyönyörű kapcsolathoz vezetett, és az egyetlen igaz házasságomhoz.

A férfi 1989-ben már eljegyezte, akkoriban az énekesnő nem állt készen a házasságra, végül 2013. július 21-én kötötték össze az életüket. Idén ünnepelték volna a tizedik házassági évfordulójukat. Bár sokan pletykálták a hátuk mögött, hogy a producer csak a pénz miatt van Tina mellett, de az énekesnő és a férje is fittyet hánytak a rosszakaróik véleményére.

Képes összeállításunkban megnézheted Tina Turner és Erwin Bach esküvői képeit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tina Turner fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted a legendás rocknagyi fiatalkori képeit.

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük