Te tudtad róla? Az utcáról állt színésznek az RTL Klub sorozatsztárja

Tim Kang, A mentalista című sorozat sztárja az utcán kapott kedvet a színészethez.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb színészről azt gondolnánk, gyermekkora óta készül a pályára, ám A mentalista című sorozat egyik szereplője, Tim Kang esetében ez nem így történt.

Az RTL Klubon is futó sorozat sztárja nem szerepelt gyerekműsorokban vagy reklámfilmekben, de még csak nem is modellkedett, ehelyett az utcáról állt színésznek.

Nem volt színészi múltja

A sorozat szereplője épp munkába tartott San Franciscóban, amikor meglátta az American Conservatory Theater hirdetését egy esti, felnőtteknek szóló színészképzésről.

Ekkor arra gondolt, már csak a móka kedvéért is megpróbálja. Jelentkezett a képzésre, és az első óra után jött a második, majd egyre több.

- Azt gondoltam, hogy ezt egész életemben tudnám csinálni, de semmilyen színészi múltam nem volt. Soha nem színészkedtem a főiskolán, vagy hasonló helyeken. Így részt vettem pár képzésen és elkezdtem iskolába járni reggelente - mesélte.

A mentalista meghallgatására is egyszerű hétköznapi emberként ment el, ahol a többi jelentkezőhöz hasonlóan ő is felolvasott.

Egyre előrébb került a válogatáson, és nemsokára felajánlották neki, hogy szerepeljen a kezdő epizódban.

Nem bízta el magát az első siker után

Tim eleinte nem élte bele magát abba, hogy sikeres színész, sőt, világsztár lehet belőle: a forgatás után már a következő munkájára való jelentkezés járt a fejében.

- Miután leforgattuk a részt, azt gondoltam, ismét elmegyek majd egy meghallgatásra. Aztán azt mondták, maradjak még 12 részre. Boldog voltam, de már terveztem a következő jelentkezést. Most pedig négy évvel később még mindig itt vagyok - árulta el a színész.

A sztár korábban a pénzügyi szférában dolgozott, de most úgy érzi, a színészettel megtalálta a helyét a világban.

Ezt is szeretjük