Élő adás közben hunyt el az 55 éves műsorvezető: a stúdióban kapott infarktust

Tim Gough rádiós műsorvezető még felkonferálta a következő dalt, majd váratlanul rosszul lett.

Tim Gough meghalt

Tragédia szakította félbe a brit GenX Radio hétfői műsorát kora reggel. A rádió műsorvezetője, Tim Gough váratlanul rosszul lett, majd később elhunyt.

A férfi egy suffolki stúdióban vezette az adást, amikor szívinfarktust kapott. Még felkonferálta a soron következő zeneszámot, ám a dal után már nem szólalt meg többé.

Később a stúdió is megerősítette a rádiós műsorvezető elhunytát. Facebook-közleményben búcsúztak 55 esztendős kollégájuktól.

"A legfájóbb szívvel kell tudatnunk, hogy kedves barátunk, Tim Gough műsorvezetőnk ma reggel a műsora közben elhunyt. Szeretetünket küldjük a családjának, a fiának, nővérének, és az édesanyjának. Tim a halálakor azt csinálta, amit nagyon szeretett. 55 éves volt."

Ma Gough reggeli műsora közben a csatorna programigazgatója, James Hazell tudatta a rajongókkal, pontosan mi történt. Elmondta, bár a mentők nagyon gyorsan kiérkeztek a helyszínre, nem tudták megmenteni a férfit. A hirtelen rosszullét okát azonban még nem tudták megállapítani.

- Értetlenül állunk a történtek előtt. Tim egy ereje teljében lévő, egészséges 55 éves férfi volt. Harminc éve ismertem, egy hihetetlenül kedves, elbűvölő, vicces családapa volt.

Elhunyt a Harry Potter-filmek Hagridja

A Harry Potter-filmek legendás alakja,  Robbie Coltrane  október 14-én hunyt el. A Harry Potter-filmek Rubeus Hagridját Skóciában, egy otthonához közeli kórházban érte a halál hosszan tartó betegsége után.

Elhunyt a Harry Potter-filmek Hagridja: Robbie Coltrane-től megrendülve búcsúztak egykori kollégái

Robbie Coltrane 72 évesen hunyt el október 14-én.

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük