Pocakos fotó! Terhesen is bűbájos Tiffani Thiessen, a tinisorozat sztárja
Tiffani Thiessen a Beverly Hills 90210 sorozattal vált ismertté, a színésznő most várja első gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Tiffani Thiessen éppen nem egy FBI-ügynök dögös feleségét alakítja a White Collar című krimisorozatban - mappával és egyéb, a stratégiai pontokra helyezett elterelő eszközökkel takargatva pocakját -, akkor van ideje élvezni a terhességét.

A bájos színésznő ugyanis, akit a hazai nézők annak idején a Beverly Hills 90210 tinisorozat Valerie-jeként ismertek meg, májusban ad életet első gyermekének. Bár a sztár és férje, Brady Smith tudják a születendő baba nemét, ezt az információt nem hajlandóak megosztani a nagyvilággal - sem azt, hogy milyen nevek közül fognak választani.

Nem mindenről hallgat

Ellenben úgy általában a várandósságról szívesen nyilatkozik a 36 éves színésznő, aki nemrég a Vanity Fair partiján első ízben mutatta meg gömbölyödő pocakját.

- Az az igazság, hogy legszívesebben papucsban mászkálok otthon, de azért mókás néha-néha kiöltözni egy esemény kedvéért - viccelődött az Us magazin újságírójának a rendezvényen, ahol egy egyszerű, fekete ruhácskában tette tiszteletét a láthatóan örömtől sugárzó sztárkismama.

Most is figyel magára

Azt is elárulta, hogy egyebek közt jógával, súlyok emelgetésével és rendszeres gyaloglással igyekszik karbantartani testét.

Az étkezését azonban nem tudja befolyásolni - bármennyire szeretne továbbra is húsmentesen táplálkozni, a kis pocaklakó állandóan ráveszi az állati eledelre.

- Kínos, hogy én, aki évek óta vegetáriánus étrendet követek, most egyszerűen megőrülök a vörös húsért. Az ízét továbbra sem szeretem, de úgy tűnik, szükségem van rá.

Ettől függetlenül kicsit rosszul érzem magam emiatt, mivel egyébként a vega étkezés mellett szoktam kiállni, de hát mit tegyek, ha ez a kis manó ezt akarja - mesélte.
Ezt is szeretjük