17 éves biciklistát gázolt a részeg Thomas Dekker
Thomas Dekker ittasan ült a volán mögé, ám szerencséjére a kerékpáros kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. október 14-én, szerdán ittas vezetésért letartóztatták Thomas Dekkert, adta hírül a TMZ nevű sztárblog. A 21 éves amerikai színészt este kilenc óra körül kapcsolták le a rendőrök San Fernando völgyében, miután részegen elgázolt egy kerékpárost, tájékoztatta a közvéleményt a rendőrség szóvivője.

A hivatalos jegyzőkönyv szerint a helyszínre érkező rendőrök megtalálták az ifjú sztár ezüstszínű Toyota Matrix típusú gépkocsiját, illetve az áldozat kerékpárját, ami feltartotta a forgalmat az észak-hollywoodi országút második sávjában. 

A 17 éves áldozatot azonnal az egyik közeli kórházba szállították, ám a balesetet megúszta kisebb sérülésekkel.

Részegen vezetett

Kevésbé volt azonban szerencsés Dekker, akinek gyanús viselkedése alapján a rendőrök hamar rájöttek, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült volna.

Emiatt aztán rögtön letartóztatták, majd a Van Nuys börtönbe szállították. Az éjszakát ott töltötte, másnap kora reggel pedig 100 ezer dolláros bírság fejében engedték szabadon.

Thomas Dekker neve egyelőre nem cseng túlságosan ismerősen hazánkban, ám arca sokaknak beugorhat, akik szeretik a sorozatokat.

Az ifjú sztárt 12 epizód erejéig láthattuk például a Hősökben, mostanában pedig a Terminator – Sarah Connor krónikáiban harcol emberfeletti erővel a robotok ellen.

Az elkövetkező egy-két évben még számos alkotásban csodálhatják meg a lányok, persze csak akkor, ha bírják a horrorfilmeket. Dekker ugyanis több véres-ijesztgetős moziban is feltűnik majd.Láthatjuk egyebek közt A rémálom az Elm utcában 2010-es remake-jében, illetve az All About Evil című horrorkomédiában.
Ezt is szeretjük