7 hónapig titkolta, hogy terhes! Most óriási pocakkal fotózták a színész feleségét
Theo Rossi a napokban jelentette be a nagy hírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint hamarosan apa lesz Theo Rossi, a Kemény motorosok című sorozat sztárja.

Feleségével, Meghan McDermott-tal az első gyermeküket várják, ezt a 39 éves színész is megerősítette a napokban a Tribeca Festival New York-i rendezvényén.

Persze szavak nélkül is elég nyilvánvaló volt, hogy párja várandós. Meghan júniusban fog szülni, így most már a hetedik hónapban jár, a pocakját ha akarná, sem tudná elrejteni.

- A feleségem pont a születésnapomra van kiírva! Nagyon izgulunk már! - lelkendezett a sztár, aki egyébként június 4-én tölti be a 40-et.

Theo Rossi azt is elárulta, egyáltalán nem ideges amiatt, hogy apa lesz - mint mondta, aludni úgysem igazán szeret, így nem fogja bánni, ha a picihez fel kell kelni éjszaka.

Azt sem tudtuk eddig, hogy megnősült

A színész egyébként nagyon védi a magánéletét: most áprilisban nemcsak az derült ki, hogy a felesége terhes, hanem egyúttal az is, hogy egyáltalán van felesége. Ezzel kapcsolatban annyit árult el, hogy egy bensőséges ceremónián mondták ki az igent New Yorkban.

Rossi a 2000-es évek elejétől kezdett el a tévében szerepelni, olyan sorozatokban láthatták a nézők, mint a Nyom nélkül, a Lost, a Dr. Csont, A Grace klinika, a Hazudj, ha tudsz vagy a Miami helyszínelők. A 2008-as indulás óta pedig a Kemény motorosok állandó szereplői közé tartozik.

Ezt is szeretjük