Undorító, mit művelt a jóképű színész otthonában a randipartnere: Theo James is ledöbbent, mi fogadta a fürdőkádjában

Theo James élete legcikisebb randis sztoriját mesélte el.

Theo James ciki randija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Theo James, A Fehér Lótusz és az Úriemberek sztárja élete legkínosabb randipartneréről mesélt az Emmys FYC panelbeszélgetésén.

Theo James ciki randija

A beszélgetés moderátora az Entertainment Weekly munkatársa volt. James és kollégája, Daniel Ings az Úriemberek című Netflix-sorozat kapcsán vettek részt az eseményen. Még egy játékos feladatot is kaptak a színészek, amelynek kapcsán ki kellett találni, hogy az adott történet, amit elmeséltek, igaz vagy hamis. Theo James erre felidézte élete legkínosabb randiját, amit egy igaz történetnek szánt.

GettyImages-1435174346
Fotó: Matt Winkelmeyer/GA / Getty Images Hungary

- Amikor még egyetemista voltam, elmentem egy randira egy lánnyal, és úgy éreztem, hogy egész jól alakultak a dolgok. Jól éreztük magunkat, fiatalok és bolondok voltunk, akik szórakozni akartak. Másnap reggel a lány lelépett a lakásból, de várt egy meglepetés a fürdőkádban, ami egy kis darab szar volt - idézte fel a régi emlékeket.

Nos, nem lehetett kellemes, amikor meglátta, milyen állapotban van a fürdőkádja, de most már csak jókat nevet ezen a sztorin.

Az Amerikai pite szőke szépségéért epekedtek a férfiak: plasztikái után alig lehet felismerni a 48 éves Tara Reidet

A színésznő rengeteget változott, de van, akinek kifejezetten jót tett az idő.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük