Magyarországon forgatták a hollywoodi sorozatot - Felismered, hol készültek ezek a felvételek?

Felkerült az internetre a The Alienist széria előzetese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarország újabban népszerű forgatási helyszín lett: itt készítették el például a legújabb hollywoodi drámasorozatot, a The Alienistet is.

Előzetest kapott az itt forgatott sorozat

A széria főszerepében az alkonyatos Dakota Fanninget, A szépség és a szörnyetegből ismert Luke Evanst és a Hajsza a győzelemért sztárját, Daniel Brühlt láthatjuk.

Az azonos című regényből készült adaptáció középpontjában Dr. Laszlo Kreizler (Brühl) kriminálpszichológus áll, aki John Moore (Evans) illusztrátorral és a titkárnő Sara Howarddal (Fanning) igyekszik megoldani, hogy ki állhat a fiatal fiúkat célzó gyilkosságok mögött.

A nyolcrészes minisorozat jövőre kerül majd adásba, de a hozzá készült előzetes már felkerült az internetre - ti hány hazai helyszínt ismertek fel a trailerben látottak közül?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük