Két gyerek után is bombázó Thandie Newton
Nem látszik rajta a szülés
Thandie Newton, az Ütközések és a 2012 sztárja az InStyle magazinban mutatta meg a benne rejlő démont.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember elnézi Thandie Newton legújabb magazinfotóit, melyeken provokatívan pózol, önkéntelenül is az jut eszébe, mennyi áldozatra, lemondásra és görcsös erőfeszítésre van szüksége a színésznőnek ahhoz, hogy két gyermek után is ilyen bombázó alakja lehessen.


Ám a 37 éves filmsztár azt állítja, semmi különlegeset nem tesz teste karbantartásáért. Bár elismeri, amellett, hogy kitűnő géneket örökölt zimbabwei édesanyjától és angol édesapjától, a rendszeres jógázás az, ami nem engedi eltunyulni.

A titok neve jóga

- Bevallom, teljesen odavagyok a Jivamukti jógáért, szinte balzsam a lelkemnek. Így amikor éppen nem forgatok, csak bedobom Ripley-t a suliba, Nicót meg az oviba, én meg rohanok jógázni.

Remek oktatóm van, mindig hozzá járok, valahányszor csak időm engedi - mesélte az InStyle magazinnak, akik a csábos képeket is készítették róla legfrissebb számukhoz.

Az 1972-es születésű Thandie Newton eléggé visszavonultan él, ha éppen nem forgat.

Ennek ellenére sikeres színésznő, ráadásul egyre-másra kapja a hollywoodi megbízásokat.

A nagyvásznon 1991-ben a Flört című ausztrál drámában debütált, de a tévénézők is ismerhetik, hiszen ő játszotta Carter doki későbbi feleségét a Vészhelyzetben.

Megtalálják a jó szerepek

Kisebb-nagyobb szerepek után a 2000-es Mission: Impossible 2 hozta el számára a nemzetközi hírnevet, azóta olyan sikeres alkotásokban láthatták rajongói, mint A nagy trükk, az Ütközések vagy a Spíler.

November 12-étől pedig a monumentális katasztrófafilmben, a 2012-ben csodálható meg az egzotikus szépség.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, 1998-ban ment hozzá Ol Parker rendező-producerhez, akivel két közös gyermekük született: Ripley kilenc-, Nico pedig ötéves.

Tudtad? A Jivamukti jógát, melynek célja a lélek felszabadítása, 1984-ben dolgozta ki David Life és Sharon Gannon. A Jivamukti jógaórák egy-egy témát járnak körül, a koreografált mozgásgyakorlatokat pedig szanszkrit énekekkel, vallásos olvasmányokkal, spirituális szövegekkel, tradicionális vagy modern zenével és légzőgyakorlatokkal egészítik ki.
Ezt is szeretjük